Μπορεί ο Άρης να πανηγύρισε τεράστικα νίκη με την Ουλμ στην Γερμανία και το κλίμα να ήταν έως ώρας εορταστικό, οι εξελίξεις όμως που προέκυψαν στις τάξεις των "κίτρινων"... πάγωσαν τόσο την ίδια την ομάδα όσο και τον Γιάννη Καστρίτη. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ που αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί συντριπτικό κάταγμα στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού με αποτέλεσμα να μένει για δυο μήνες εκτός.

Σοκ με τον Γκάλινατ στον Άρη που θα μείνει εκτός για δυο μήνες λόγω κατάγματος

Τεράστιο είναι το πλήγμα που επικρατεί στις τάξεις του Άρη. Ο τραυματισμός που υπέστη ο Ρομπέρτο Γκάλινατ αποδείχθηκε ιδιαίτερα σοβαρός αφού τα αποτελέσματα της αξονικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε με την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη, έδειξαν πως έχει υποστεί συντριπτικό κάταγμα στη βάση της πρώτης φάλαγγας του αντίχειρα του δεξιού του χεριού και έτσι θα χρειαστεί να μείνει μακριά από τα παρκέ για τους επόμενους δύο μήνες, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τόσο το Final 8 του Κυπέλλου όσο και μεγάλο μέρος των ματς που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

 Φυσικά, η "ζημιά" είναι τεράστια για τον Γιάννη Καστρίτη ο οποίος χάνει το βασικό του επιθετικό "γρανάζι" και καλείται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του ενώ λόγω του μεγάλου διαστήματος που θα χρειαστεί να απουσιάσει από την αγωνιστική δράση ο Αμερικανός γκαρντ, ο Άρης αναμένεται να... βγει στην αγορά προκειμένου να καλύψει το τεράστιο κενό του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του Άρη:

Ρομπέρτο Γκάλινατ τραυματίστηκε στον χθεσινό (31/01) αγώνα του ΑΡΗ Midea με την Ουλμ.

Άμα την επιστροφή της αποστολής στη Θεσσαλονίκη, ο Αμερικανός γκαρντ υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι υπέστη συντριπτικό κάταγμα στη βάση της πρώτης φάλαγγας του αντίχειρα του δεξιού χεριού του. Ο τρόπος αντιμετώπισης θα αποφασιστεί μέσα στο προσεχές διάστημα και ο χρόνο απουσίας του εκτιμάται στους δύο μήνες.

Ευχόμαστε περαστικά στον αθλητή της ομάδας μας και να επιστρέψει πιο δυνατός για την τελική ευθεία των επίσημων υποχρεώσεών μας".