Γίνονται πολλές εκπλήξεις στις μεταγραφές κατά καιρούς, αλλά αυτό που συνέβη στη Β Πορτογαλίας δεν έχει... προηγούμενο. Ο κουνιάδος της Πάρις Χίλτον θα παίξει για πρώτη φορά στη καριέρα του επαγγελματικά ποδόσφαιρο στα 45 του χρόνια μιας και πήρε μεταγραφή για τη Β Πορτογαλίας και την Λανκ Βιλαβερντένσε.

Πήρε μεταγραφή στη Πορτογαλία ο κουνιάδος της Πάρις Χίλτον

Σύμφωνα τις πληροφορίες που έρχονται στην... επιφάνεια από την "Record", η Βιλαβερντένσε απέκτησε τον 45χρονο επιχειρηματία Κάρτνεϊ Ρόιμ. Ο Αμερικάνος επενδυτής δεν έχει αγωνιστεί ποτέ(!) επαγγελματικά στο χώρο του ποδοσφαίρου με την πορτογαλική ομάδα να του δίνει την μεγάλη ευκαιρία.

Ο Ρόιμ - εκτός των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων - είναι ευρέως γνωστός και ως ο κουνιάδος της Πάρις Χίλτον, με τον αδερφό του, Κάρτερ Ρόιμ να είναι παντρεμένος με την εκατομμυριούχου των media από τον Νοέμβριο του 2021. 


Απο επιχειρηματιάς... ποδοσφαιριστής στα 45 του χρόνια ο Κάρτνεϊ Ρόιμ

Για την ιστορία ο 45χρονος επιχειρηματίας έχει αγωνιστεί μόλις μία σεζόν στο κολεγειακό ποδόσφαιρο με τη φανέλα των Columbia Lions στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Η Βιλαβερντένσε φαίνεται όμως να βρήκε κάτι σε εκείνον, αποκτώντας τον για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής. Στις επενδύσεις του πάντως, ο Ρόιμ σίγουρα στέκεται πολύ καλύτερα μιας και έχει 35 εκατομμύρια ευρώ καθαρή περιουσία, έχοντας στην κατοχή του την εταιρεία Μ13.