Ο Πάμπλο Φορνάλς ήταν έτοιμος να επιστρέφει στην αγαπημένη του Ισπανία για τη φανέλα της Μπέτις αλλά τελευταία στιγμή η μεταγραφή του δεν έγινε. Ο λόγος; Ένα... πρόβλημα στον υπολογιστή της Γουέστ Χαμ που εμπόδισε την ολοκλήρωση της. 

"Χάλασε" στο 90' μεταγραφή οκτώ εκατομμυρίων από την Premier League στη La Liga

Απίστευτο κι όμως... αγγλικό! Με τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να ολοκληρώνεται χθες το βράδυ (01/02) στην Αγγλία, η Γουέστ Χαμ είχε συμφωνήσει με την Μπέτις για τη παραχώρηση του Πάμπλο Φορνάλς.

Η μετακίνηση αυτή αναμενόταν να κοστίσει στην ισπανική ομάδα κοντά στα οκτώ εκατομμύρια και όλα έμοιαζαν να είναι κλεισμένα ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Κάτι συνέβη όμως και ανέτρεψε τα δεδομένα με τον Ισπανό διεθνή ποδοσφαιριστή να παραμένει στην Premier League.


Λόγω... υπολογιστή δεν πήγε στη Μπέτις ο Φορνάλς

Ενώ πολλοί θα περίμεναν πως τελευταία στιγμή μία από τις δύο πλευρές έκανε "πίσω", τελικά ο λόγος που η μεταγραφή αυτή δεν προχώρησε ήταν το... κόλλημα του υπολογιστή της Γουέστ Χαμ. Μάλιστα, ο διευθύνων σύμβουλος της Μπέτις ανέφερε χαρακτηριστικά: 

"Υπήρχε πρόβλημα με τον υπολογιστή από την πλευρά της Γουέστ Χαμ. Είμαστε θετικοί αλλά προσεκτικοί. Τα έγγραφα στάλθηκαν... αλλά ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή της Γουέστ Χαμ σταμάτησε τα πάντα. Τώρα είναι δουλειά των δικηγόρων. Ο σύλλογος εμπιστεύεται..."

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως αν καταφέρουν οι δικηγόροι και βγάλουν άκρη με το θέμα, ο ποδοσφαιριστής θα μετακινηθεί κανονικά στη Ισπανία μιας και είναι έγκαιρα εγγεγραμένος στο σύστημα της La Liga για να κλείσει και επίσημα τη μεταγραφή του. 


Αν ολοκληρωθεί τελικά η μετακίνηση αυτή, ο Πάμπλο Φορνάλς θα βρει στη Μπέτις εκτός του Σωκράτη Παπασταθόπουλου αλλά και τον Σεντρίκ Μπακαμπού με τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού να ανακοινώνεται από την ισπανική ομάδα.