Η οικογένεια του Ροδόλφο Πισάρο προσπαθεί ακόμα να... συνέλθει από το ισχυρό χτύπημα που δέχτηκε με την ένπολη ληστεία. Η θεία του εξτρέμ της ΑΕΚ δολοφονήθηκε ενώ η μητέρα του και ο θείος του τραυματίστηκαν και βρίσκονται εκτός κινδύνου. Οι φήμες που ήθελαν οι δράστες της επίθεσης να σχετίζονται με γνωστό άτομο της οικογένειας ήρθαν να επιβεβαιωθούν μετά τα όσα αποκάλυψε η αστυνομία.

Άτομο που ήταν κοντά στην οικογένεια του Πισάρο ο ένας δράσης της επίθεσης

Τα μέσα του Μεξικού έκαναν γνωστό πως ταυτοποιήθηκε ο ένας από τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης στην οικογένεια του Ροδόλφο Πισάρο όπου και σκοτώθηκε η θεία του. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο ένας από τους δύο δράστες που ταυτοποίησαν οι αρχές του Μεξικού, είναι άτομο που ήταν κοντά στην οικογένεια του παίκτη της ΑΕΚ και είχε την εμπιστοσύνη των μελών της.

Σημειώνεται ότι τις επόμενες ώρες αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα από την αστυνομία για την σύλληψή του ενώ οι αρχές θεωρούν ότι τα άτομα που συμμετείχαν στην ληστεία ήταν τουλάχιστον δυο. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Εισαγγελέα, Ίρβινγκ Μπάριος Μοχίκα, δεν υπήρξαν πυροβολισμοί κατά τη διάρκεια της επίθεσης ενώ τόνισε πως από χτυπήματα έχασε τη ζωή της η θεία του Πισάρο και τραυματίστηκε τόσο η μαμά του όσο και ο θείος του.