Μπορεί ο Άρης να κρατούσε τη νίκη στα... χέρια του μέχρι τις καθυστερήσεις χάρη στο απίστευτο γκολ που πέτυχε ο Μορόν όμως ο Άλεξιτς είχε άλλα σχέδια για τον Πανσερραϊκό ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων για την 21η αγωνιστική της Super League. Φοβερή κίνηση του επιθετικού των "κίτρινων" που ύψωσε στον ουρανό τη φανέλα του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού μετά το τέρμα που σημείωσε.

"Φτωχό" σε ευκαιρίες το πρώτο μέρος μεταξύ του Πανσερραϊκού και του Άρη

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς κατάγραφτηκε από τον Άρη, με τον Σουλεϊμάνοφ να εξαπολύει μακρινό σουτ το οποίο και μπλόκαρε ο Χόβαν που ήταν σωστά τοποθετημένος. Ο Πανσερραϊκός είχε την πρώτη του ευκαιρία στον αγώνα στο 12ο λεπτό, με τον Ουάρντα να κάνει σέντρα και τον Μπετανκόρ να "πιάνει" την κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα στην αγκαλιά του Κουέστα. Ο αγώνας ήταν αρκετά ισσοροπημένος για τις δυο ομάδες οι οποίες όσο κυλούσαν τα λεπτά ανέβαζαν τις γραμμές τους ενώ οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 35ο λεπτό, με τον Μπετανκόρ να κάνει σουτ από το ύψος της περιοχής έπειτα από σέντρα του Δεληγιαννίδη και τον Κουέστα να μπλοκάρει σταθερά απομακρύνοντας τον κίνδυνο για την ομάδα του. Οι "κίτρινοι"... απάντησαν ένα λεπτό αργότερα (36'), με τον Σουλεϊμάνοφ να δοκιμάζει σουτ το οποίο εξουδετέρωσε ο Χοβάν.

Άνοιξε λογαριασμό στο ματς ο Άρης με γκολ-ποίημα του Μορόν

Στο δεύτερο μέρος, ο Άρης βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 52ο λεπτό με τον Μορόν ο οποίος κατέβασε τη μπάλα στην περιοχή, πέρασε δυο αντιπάλους του και με απίστευτο διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στο γάμα δίνοντας το προβάδισμα στους "κίτρινους". Μετά την επίτευξη του τέρματος του, ο Ισπανός στράικερ προχώρησε σε μια αξιέπαινη κίνηση καθώς κατευθύνθηκε προς τον πάγκο της ομάδας του και ύψωσε στον ουρανό τη φανέλα του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού αφιερώνοντας του με αυτό τον τρόπο το γκολ που σημείωσε.

alkhs-arhs

Ο Άλεξις έσωσε την... παρτίδα για τον Πανσερραϊκό που ισοφάρισε σε 1-1 στο φινάλε

Στο 60ο λεπτό ο Πανσερραϊκός απείλησε με τον Μπετανκόρ ο οποίος έκανε ωραίο συρτό πλασέ υποχρεώνοντας τον Κουέστα σε εντυπωσιακή επέμβαση, με τον Ισπανό γκολκίπερ να κρατά το μηδέν για την ομάδα του. Ο ρυθμός ήταν αρκετά καλός στο ματς, με τον Άρη να απαντά με ευκαιρία έξι λεπτά αργότερα με σουτ του Σαβέριο το οποίο και μπλόκαρε ο Χόβαν. Ο Πανσερραϊκός πίεζε τα καρέ των φιλοξενούμενων προκειμένου να βρει το πολυπόθητο γκολ το οποίο εντέλει ήρθε για τους γηπεδούχους στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων (90+5'). Ο Οικονόμου έκανε τη σέντρα, με τον Σέρβο να νικά κατά κράτος στον αέρα τον Μοντόγια και με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Κουέστα ισοφαρίζοντας σε 1-1, ένα γκολ που πανηγυρίστηκε αρκετα έντονα από την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Πηλέας (72' Σοφιανός), Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Δεληγιαννίδης (90+4' Γούλερι), Στάικος (72' Οικονόμου), Ουεντραογκό, Ντανκερλούι, Τομάς (79' Άλεκσιτς), Ουάρντα, Μπετανκόρ.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Mοντόγια, Μπράμπετς, Βέλεθ (83' Ρόουζ), Οντουμπάτζο, Βερστράτε, Νταρίντα, Τζούρασεκ (83' Φετφατζίδης), Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο (83' Σαμόρα), Μορόν.