Οι φήμες που θέλουν τον Κιλιάν Εμπαπέ να έχει βρει την "χρυσή" τομή με τη Ρεάλ Μαδρίτης ολοένα και πληθαίνουν. Ο Γάλλος σούπερ σταρ αναμένεται να ρίξει... τίλους τέλους με τη Παρί Ζεν Ζερμέν με τη φανέλα της οποίας αγωνίζεται τα τελευταία 6,5 χρόνια και να μεταπηδήσει στην Ισπανία για λογαριασμό των Μαδριλένων, προκαλώντας πανζουρλισμό στους φιλάθλους της "Βασίλισσας" που δεν βλέπουν την ώρα να τον δουν να θριαμβεύει στα γήπεδα της La Liga με την ομάδα τους.

Ανακοινώνει την αποχώρηση του από την Παρί ο Εμπαπέ που θα συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Γάλλος δημοσιογράφος, Ζουλιέν Λορέν προκάλεσε αν μη τι άλλο... χαμόγελα στα πρόσωπα των φιλάθλων της Ρεάλ αποκαλύπτοντας ότι ο Εμπαπέ του οποίου το όνομα είχε συνδεθεί ξανά με τους "μερένγκες" το 2022, έχει αποφασίσει να αποχωρήσει οριστικά από την Παρί Σεν Ζερμέν για λογαριασμό των Μανδριλένων, κάτι που όπως υποστηρίζει αναμένεται να ανακοινώσει την επόμενη εβδομάδα.


Ανακοινώνει το προσύμφωνο του με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Εμπαπέ

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τόσο η εφημερίδα "Le Parisien" όσο και το ESPN, ο Εμπαπέ αναμένεται να ανακοινώσει το προσύμφωνο του με τη Ρεάλ Μαδρίτης την ερχόμενη εβδομάδα. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα τονίζονται στα δημοσιεύματα, ο 25χρονος αστέρας έχει συμφωνήσει να παραιτηθεί από τα μπόνους αφοσίωσης τα οποία "αγγίζουν" τα 100 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να αποχωρήσει από την Παρί ως ελεύθερος.

Ψάχνει τον αντικαταστάτη του Εμπαπέ η Παρί Ζεν Ζερμέν

Η Παρί χάνει όπως όλα δείχνουν το μεγάλο... αστέρι της, με τον Εμπαπέ να έχει οδηγήσει τους Γάλλος σε τίτλους και επιτυχίες όμως οι δυο τους αναμένεται να τραβήξουν... χωριστούς δρόμους. Η γαλλική διοίκηση σύμφωνα με όσα προκύπτουν από δημοσιεύματα, έχει αποδεχτεί το γεγονός ότι δεν μπορεί να μεταπείσει τον Εμπαπέ για να πραμείνει στην ομάδα και έτσι ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του, με το όνομα του Ραφαέλ Λεάο να έιναι ψηλά στη λίστα και να φέρεται πως είναι ο... εκλεκτός. Για να τον κάνει όμως δικό της η Παρί θα πρέπει να βάλει "βαθιά" το χέρι στην τσέπη αφού η Μίλαν δεν θα τον αφήσει να φύγει με ένα ποσό λιγότερο από αυτό των 100 εκατομμυρίων ευρώ.