Ο ΟΦΗ που πριν από λόγο καιρό φλέρταρε με την πρώτη εξάδα της Super League, πλέον προσπαθεί να μην έχει μπλεξίματα στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και χθες βρέθηκε απέναντι στην Κηφισιά που είναι εδώ και καιρό με την πλάτη στον τοίχο και δίνει μάχη επιβίωσης. Όλα αυτά στο ντεμπούτο του Κώστα Μπράτσου στον πάγκο της Κηφισιάς και μεγάλη νίκη με 2-1 στο Ηράκλειο με πρωταγωνιστή τον Ογκνιέν Οζέγκοβιτς, με τον Έλληνα τεχνικό να αυξάνει τα σύννεφα αμφισβήτησης προς τον Πέπε Μελ, μετά και από τον αποκλεισμό των Κρητικών στο κύπελλο Ελλάδος από τον Παναιτωλικό. 

Οι φιλοξενούμενοι φλέρταραν με το γκολ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Τεϊσέιρα να σουτάρει, αλλά να μην βρίσκει στόχο, ενώ απείλησαν και στο 6΄με κεφαλιά του Οζέγκοβιτς.

Στο 8΄ο Ματέους Σάντος πήρε τη μπάλα στο κέντρο, έφτασε μέσα στην περιοχή, όπου ανατράπηκε από τον Μπρεσάν και με την έγκριση και του VAR, η Κηφισιά κέρδισε το πέναλτι. Το εκτέλσε στο 10΄ ο Οζέγκοβιτς και έγραψε το 0-1.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cywd5a45il89)

Στο 24΄ο πρωταγωνιστής της φάση από την οποία προήλθε το πέναλτι της Κηφισιάς, ο Ματέους Σάντος, λίγο έλειψε να κάνει και πάλι τη ζημιά. Πάτησε περιοχή, σούταρε, αλλά ο Τοράλ έβαλε το σώμα του και έδιωξε σε κόρνερ.

ΟΦΗ - Κηφισιά με ορεξάτο Οζέγκοβιτς 

Το 0-1 ήταν το σκορ ημιχρόνου καθώς σε μια φάση με πρωταγωνιστές τους Τσάπαν και Ριέρα το VAR δεν έδειξε το πέναλτι που ζήτησαν οι γηπεδούχοι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cywdv4x8mrcx)

Ο ΟΦΗ έψαχνε λύση στην επίθεση, αλλά η Κηφισιά την ξαναβρήκε στο 64΄. Ο Μενέντες έκανε ότι ήθελε στην άμυνα του ΟΦΗ, βρήκε τον συνήθη ύποπτο Οζέγκοβιτς κι αυτός πέτυχε το 0-2.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cywel9zn28c9)

Η αντίδραση των γηπεδούχων ήρθε έξι λεπτά αργότερα, με τον Αποστολάκη να μειώνει σε 1-2 μετά από κόρνερ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cywevw8gvd8p)

Στο 75΄ο Αναγνωστόπουλος σταμάτησε τον Τοράρινσον και αποσόβησε την ισοφάριση. Τελικά ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση και η Κηφισιά πήρε το πολύτιμο τρίποντο. 

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Μπρεσάν (37' Λαμπρόπουλος), Βούρος, Τοράρινσον, Μεγιάδο (53' Μπάκου), Γκαγέγος, Ριέρα (53' Φελίπε), Τοράλ (46' Μπάκιτς), Αποστολάκης, Ισέκα

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Τσάπαν (90+1' Λαντρ), Τεϊσέιρα, Μιλίτσεβιτς, Σολόα (90+2' Καναντίγια), Βαφέας, Σάντος, Μενέντες (77' Μποτία), Μπιφούμα (61' Ίλιεφ), Οζέγκοβιτς (77' Τετέι)