Οι Μιλγουόκι Μπακς ήταν μπροστά στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κόντρα στους Γιούτα Τζαζ αλλά στο φινάλε ηττήθηκαν. Μάλιστα, ένα χτύπημα του Κόλιν Σέξτον στον Γιάννη Αντετοκούνμπο προκάλεσε σύρραξη ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Σύρραξη στο NBA με τον Αντετοκούνμπο να δέχεται χτύπημα από τον Σέξτον

Ο Κόλιν Σέξτον ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών για τους γηπεδούχους, πετυχαίνοντας 19 πόντους για την ομάδα του. Σε μία φάση όμως που τελικά την τελείωσε με λέι απ, χτύπησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Έλληνα φόργουορντ να πέφτει στο παρκέ με έντονους πόνους

Βλέποντας τη συγκεκριμένη φάση, ο συμπαίκτης του "Greek Freak" στους Μιλγούοκι Μπακς, Μαλίκ Μπίσλι κινήθηκε αμέσως προς την πλευρά του γκαρντ της Γιούτα για να "ζητήσει" το λόγο για την κίνηση του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να προκληθεί σύρραξη ανάμεσα στους δύο παίκτες, με τους διαιτητές να προσπαθούν να γλιτώσουν τα χειρότερα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cywsjin5wn8h)

Αντετοκούνμπο: "Με χτύπησε στο πρόσωπο ο Σέξτον"

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα μάλιστα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σχολίασε την επίμαχη φάση αναφέροντας:

"Εκτιμώ που οι συμπαίκτες μου με υποστήριξαν. Δεν ξέρω αν με βρήκε με τον ώμο ή τον αγκώνα, απλώς ένιωθα κάτι να με χτυπά στο πρόσωπο. Μετά δεν είδα τι έγινα, ήμουν στο παρκέ. Πρέπει ο ένας να στηρίζει τον άλλο, σε νίκες ή σε ήττες. Είναι σημαντικό για μας".

Στη συνέχεια ο "Greek Freak" αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του αλλά και αν επηρέασε η κούραση στην ήττα της ομάδας του

"Όταν παίζεις σε διαδοχικές μέρες ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, το πρόγραμμα δεν βοηθά. Είχαμε μια πτήση δυόμισι ωρών μεταξύ των αγώνων, αλλά δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φροντίζουμε το σώμα μας.

Δεν νομίζω πως ήταν θέμα ενέργειας
, πάντως, απλώς χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ σε αντίθεση με τους Τζαζ που έβαλαν κάποια μεγάλα σουτ, με τον Μάρκανεν και τον Ολίνικ."

Κλείνοντας ο Έλληνας φόργουορντ ανέφερε πως βλέπει βελτιώσεις στην ομάδα και πως κινούνται στη σωστή κατέυθυνση:

Προσθέτουμε πράγματα στο παιχνίδι μας, όλοι βλέπουν ότι κάνουμε μια νέα προσπάθεια και υπάρχει μια αισιοδοξία. Όλα τα παιδιά παίζουν πιο δυνατά, αλλά ίσως μας λείπει λίγο η ενέργεια κάποιες φορές.

Όμως δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα, αυτή τη στιγμή βελτιωνόμαστε σε πολλά πράγματα και όταν θα είμαστε καλά σωματικά και προετοιμασμένοι όπως θέλουμε, όλα θα είναι καλύτερα. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά. Πιστεύω πως θα είμαστε πολύ καλά, πάμε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Giannis Antetokounmpo reacts to the Sexton incident, Full Postgame Interview