Όλο και πιο κοντά στην διαλεύκανση της υπόθεσης για τη δολοφονία της θείας του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Ροδόλφο Πισάρο, με την αστυνομία να συλλαμβάνει τον έναν από τους δύο δράστες που δούλευε στο σπίτι της 62χρονης ως νοσοκόμος

Συνελήφθη ο ένας δράστης για τη δολοφονία της θείας του Πισάρο της ΑΕΚ

Λίγες ημέρες μετά την δολοφονία της θείας του Ροδόλφο Πισάρο και όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στην "επιφάνεια". Με τον ποδοσφαιριστή της "Ένωσης" να φεύγει για το Μεξικό για τη κηδεία και για να συμπαρασταθεί στους οικείους τους, οι αρχές της χώρας είναι ένα βήμα από το να τελειώσουν την υπόθεση. Μάλιστα, συνέλαβαν τον έναν από τους δύο δράστες με τις φήμες των τελευταίων ωρών πως ταυτοποιήθηκε να επιβεβαιώνονται στο απόλυτο.


Νοσοκόμος που δούλευε στο σπίτι της οικογένειας ο ένας δολοφόνος

Ο λόγος για τον 26χρονο νοσοκόμο Εντουάρντο Αλφόνσο που συνελήφθη στη περιοχή Νουέβο Λεόν στο Μεξικό. Ο δράστης - όπως αρχικά είχε υποπτευθεί η αστυνομία - εργαζόταν στο σπίτι της Ελίζαμπεθ Τόμας Γκονζάλες  και το περασμένο Σάββατο μαζί μ'έναν συνεργό του δολοφόνησαν την αδικοχαμένη γυναίκα.

Ο ένας εκ των δύο δολοφόνων μεταφέρθηκε στα κρατητήρια της Αλταμίρα όπου και αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή για τη δολοφονία της θείας του Πισάρο, αλλά και τον τραυματισμό της μητέρας και του θείου του.