Η είδηση πως ο Ρίκι Ρούμπιο αποφάσισε να πιάσει μπάλα ξανά στα χέρια του και να επιστρέψει στα παρκέ, έκανε το... γύρο του κόσμου και όλο το μπασκετικό κοινό να χαρεί. Το έκανε στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα με την ισπανική ομάδα να του προσφέρει μάλιστα και συμβόλαιο συνεργασίας.

Έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα ο Ρίκι Ρούμπιο

Ο Ισπανός μπασκετμπολίστας με ανακοίνωση του ευχαρίστησε τον κόσμο που του στάθηκε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που πέρασε κάνοντας τον να σταματήσει το άθλημα που αγαπούσε. Η Μπαρτσελόνα τον βοήθησε αφήνοντας τον να συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας.

Πλέον όμως, ο Ρούμπιο - που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποκατάστασης του μετά τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπισε - δείχνει έτοιμος να επιστρέψει και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των "μπλαουγκράνα" με τους ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα να σκέφτονται έντονα να του κάνουν πρόταση για συμβόλαιο.


Να προλάβει την προθεσμία της Euroleague θέλει η Μπαρτσελόνα

Βέβαια για να μπορέσει η ισπανική ομάδα να "εκματελλευτεί" τον Ρούμπιο στη Euroleague θα πρέπει να τον υπογράψει μέχρι την Τετάρτη (07/02) καθώς λήγει η προθεσμία που έχει δώσει η διοργάνωση. Ο 33χρονος θέλει να επιστρέψει και να βοηθήσει την ομάδα την οποία άφησε πριν 13 χρόνια για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και το NBA.