Ο Άρης πέτυχε μια σπουδαία νίκη την Δευτέρα (5/2) στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα της Basket League απέναντι στον Παναθηναϊκό Επικράτησε 73-70 κι έγραψε ιστορία καθώς ήταν μόλις η 2η νίκη σε σύνολο 41 αγώνων εκτός έδρας απέναντι στους "πράσινους" σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η πρώτη νίκη που είχε πάρει ο Άρης ήταν στις 25 Ιανουαρίου 1997 όταν έχοντας στον πάγκο του τον Λευτέρη Σούμποτιτς, επικράτησε με 79-77 (Ντίνκινς 18, Αμίτσι 15 – Λιαδέλης 20, Μπόνι 17). Από εκείνο το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος 1996-97, ο Παναθηναϊκός μέτρησε 35 συνεχόμενες νίκες ως γηπεδούχος!

Έτσι ο Άρης πέτυχε μια σπουδαία νίκη που πανηγυρίστηκε δεόντος. Οι οπαδοί του αποθέωσαν την αποστολή στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" κατά την επιστροφή της στην Αθήνα.

Ανάμεσα στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο ήταν κι ένας νεαρός που είχε πάει με πατερίτσες. Αν και τραυματίας βρεθηκε εκεί για να αποθεώσει τους παίκτες του Γιάννη Καστρίτη.

Η ΚΑΕ Άρης τον εντόπισε σε ένα ερασιτεχνικό βίντεο και ζήτησε βοήθεια, μέσω των προφίλ της στα social media, για να βρεθεί. Κάτι που έγινε μετά από μερικές ώρες και θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Τρέντο στο «Αλεξάνδρειο» για το Eurocup.

Θα μπει μαζί με τους παίκτες του Άρη στο παρκέ και θα τους δίνει το χέρι κατά την είσοδό τους.

«Σας ενημερώνουμε ότι ήδη μιλήσαμε με την οικογένεια του παιδιού και αύριο θα τον χειροκροτήσουμε όλοι στο «Nick Galis Hall», μαζί με τους παίκτες μας, στην είσοδο της ομάδας. Ευχαριστούμε από καρδιάς για τα εκατοντάδες μηνύματα. Αυτός είναι ο ΑΡΗΣ», , αναφέρει σε νεότερη ενημέρωσή της η ΚΑΕ Άρης.