Η τιτανομαχία ανάμεσα στον Κέβιν Ντουράντ και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ήταν εκείνη που ξεχώρισε στο μενού της βραδιάς του NBA. Ο "KD" πήρε την ομάδα στις... πλάτες του στο τέλος ενώ ο "Greek Freak" πάλεψε σχεδόν μόνος του καθώς οι Μιλγουόκι Μπακς αγωνίστηκαν χωρίς τους Ντάμιαν Λίλαρντ και Μπρουκ Λόπεζ.

Κομβικός για τους Μπακς ο τραυματισμός του Μίντλετον

Το παιχνίδι στην αρχή του αγώνα ήταν "κλειστό" με τις δύο ομάδες να είναι άστοχες και να δίνουν βάση στις άμυνες τους. Από τους Σανς εκείνος που έβρισκε λύσεις επιθετικά ήταν ο Ντέβιν Μπούκερ που έκλεισε το ημίχρονο με 16 πόντους.

Οι Μιλγουόκι Μπακς από τη πλευρά τους είδαν τον Κρις Μίντλετον να φεύγει με τραυματισμό καθώς πάτησε άσχημα στο πόδι του Κέβιν Ντουράντ με αποτέλεσμα να μη μπορεί να συνεχίσει στο υπόλοιπο του παιχνιδιού, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να... παλεύει μόνος του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyymur11v97d)

Μπούκερ και Αντετοκούνμπο "κουβαλούσαν" Μπακς και Σανς

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μία άλλη... ιστορία καθώς οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να παίξουν επιθετικά. Ο Μπούκερ δεν σταματούσε να σκοράρει φτάνοντας τους 32 πόντους στο τέλος της τρίτης περιόδου. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όμως - παρά τις ενοχλήσεις στη μεση του - δεν δυσκολευόταν να τελειώνει τις φάσεις στην ρακέτα των Φοίνιξ Σανς.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyylvj1r7ju1)

Τιτανομαχία Αντετοκούνμπο - Ντουράντ στο NBA με αλλεπάλληλα καρφώματα

Η τελευταία και κρίσιμη περίοδος ξεκίνησε με τον Κέβιν Ντουράντ να χαρίζει μία από τις ωραίοτερες φάσεις του παιχνιδιού, κάνοντας poster τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, κερδίζοντας μάλιστα και το φάουλ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyylslo3qodl)

Η απάντηση δεν άργησε βέβαια να έρθει από τον "Greek Freak", ο οποίος βρήκε "μπόσικη" την άμυνα των Σανς και τελείωσε τις φάσεις με εμφατικά καρφώματα. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyym040aso0x)

Συνεχίζουν να ανεβαίνουν οι Σανς στο NBA - Δεν σηκώνουν... κεφάλι με τον Ρίβερς οι Μπακς

Οι Σανς στο φινάλε ξέφυγαν με τους Κέβιν Ντουράντ και Μπράντλεϊ Μπιλ να πετυχαίνουν double double με 28 πόντους και 10 ριμπάουντ ο πρώτος και 25 πόντους και 10 ριμπάουντ ο δεύτερος, οδηγώντας την ομάδα τους στην τέταρτη νίκη τους στα τελευταία πέντε παιχνίδια

Για τους Μιλγουόκι Μπακς αυτή ήταν η τέταρτη ήττα τους στα πέντε παιχνίδια που έχουν τον Ντοκ Ρίβερς στον πάγκο τους, δείχνοντας πως ακόμη δεν έχουν "μπει" στη φιλοσοφία του νέου προπονητή τους. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πάλεψε κάνοντας double double με 34 πόντους και 10 ριμπάουντ, αλλά βλέπει την ομάδα του να απειλείται στη βαθμολογία της Ανατολής από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και τους Νιου Γιορκ Νικς.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyynen6okpv5)