Ο Ολυμπιακός διαθέτει μια εξαιρετική "φουρνιά" παικτών στην ακαδημία του. Με τις επιτυχίες να είναι πολλές και να αναμένονται κι άλλες. Τελευταία ήταν η σημερινή (7/2) της ομάδας Κ19 η οποία προκρίθηκε στην φάση των "16" του UEFA Youth League.

Κάτι που έγινε στο Καραϊσκάκη παρουσία κόσμου παίρνοντας και το ζεστό χειροκρότημα. Εκεί ήταν και ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα βρέθηκε στα αποδυτήρια και μίλησε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

«Συγχαρητήρια. Αυτό που είδαμε σήμερα, με την απόδοσή σας και πως αντιδράσατε με 10 παίκτες, είναι ότι η ομάδα ενωμένη και δεν έχετε να ζηλέψετε τίποτα από τις υπόλοιπες ομάδες.
Πιστεύω να μας δώσετε εσείς τη χαρά που μας έχουν στερήσει οι μεγαλύτεροι φέτος και να πάτε ακόμα καλύτερα. Το θέμα είναι να το πιστέψετε.

Μετά τα όσα είδαμε δεν θα είναι ούτε θαύμα, ούτε κάτι το οποίο είναι τόσο δύσκολο. Ειλικρινά το πιστεύω. Δεν σας το λέω μόνο για να σας το πω και να σας χαϊδέψω τα αυτιά σας.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος. Αξίζει να προχωρήσετε παραπάνω. Κάντε καλή προπόνηση. Δώστε τα όλα και συνεχίστηκε όπως πάτε. Να είστε καλά. Να είστε δυνατοί. Σας εύχομαι το καλύτερο», είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.


Η επένδυση που έχει κάνει στην ακαδημία ο Ολυμπιακός από το 2010 όπου έγινε ιδιοκτήτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξεπερνά τα 50.000.000 ευρώ.

Μια επέδυση που κατά καιρούς έχει αποφέρει καρπούς και τώρα είναι έτοιμη να αποφέρει κι άλλους. Καθώς οι "ερυθρόλευκοι" έχουν στα σπλάχνα τους έναν μεγάλο αριθμό ταλέντων, όπου θα προωθηθούν και στην πρώτη ομάδα.