Καθοριστική για πολλές ομάδες είναι η 8η Φεβρουαρίου στο NBA, καθώς είναι η λεγόμενη "trade deadline" με τον Σάσα Βεζένκοφ να περιμένει να δει αν θα παραμείνει στους Σακραμέντο Κινγκς. Την ίδια ώρα βέβαια, οι "Βασιλιάδες" ηττήθηκαν και από τους τελευταίους Πίστονς.

Περιμένει την "trade deadline" του NBA ο Βεζένκοφ για να δει το μέλλον του

Ο Σάσα Βεζένκοφ πήρε την απόφαση να πάρει το αεροπλάνο και να περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με στόχο να ζήσει το όνειρο του στο ΝΒΑ. Mετά από πολλές συζητήσεις με τη διοίκηση των Κινγκς επέλεξε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής.

Με την "trade deadline" να λήγει, ο πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού περιμένει να μάθει αν θα παραμείνει "Βασιλιάς" ή αν θα συνεχίσει σε άλλες... πολιτείες. Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν όλο και περισσότερες φήμες για την περίπτωση του με τους Μπρούκλιν Νετς να είναι η τελευταία ομάδα που φέρεται να ενδιαφέρεται.

Σε ελεύθερη πτώση οι Κινγκς στο NBA - Ηττήθηκαν κι από τους ουραγούς Πίστονς

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Βούλγαρος διεθνής επέστρεψε στα παρκέ μετά από 15 ημέρες αλλά δεν ήταν και πολύ "γουρλής" για την ομάδα του. Μιας και οι Σακραμέντο Κινγκς ηττήθηκαν με 120-133 στην έδρα τους από τους τελευταίους(!) Ντιτρόιτ Πίστονς, που είχαν φτάσει μέσα στη χρονιά και τις 27 σερί ήττες σπάζοντας κάθε αρνητικό ρεκόρ.

Sacramento Kings vs Detroit Pistons Full Game Highlights | Feb 7 | 2024 NBA Season



Κορυφαίος για τους νικητές - που αγωνίστηκαν και χωρίς τους δύο καλύτερους σκόρερ τους - ήταν ο Τζέιντεν Άιβι που έκανε ρεκόρ καριέρας με 37 πόντους οδηγώντας την ομάδα τους στην μόλις έβδομη(!) νίκη τους σε 50 παιχνίδια. Από κοντά και ο Τζέιλεν Ντούρεν που έκανε εντυπωσιακό double double με 20 πόντους και 15 ριμπάουντ.

Jaden Ivey Goes Off For CAREER-HIGH 37 PTS In Pistons W! 🔥 | February 7, 2024



Από τους γηπεδούχους σε ακόμη ένα παιχνίδι εκείνος που ξεχώρισε ήταν ο Ντομάντας Σαμπόνις, με τον Λιθουανό φόργουορντ - σέντερ να πετυχαίνει double double με 30 πόντους και 12 ριμπάουντ. Προσπάθησε μαζί του και ο Μαλίκ Μονκ με 23 πόντους και 10 ασίστ, αλλά οι Κινγκς δεν απέφυγαν την τρίτη ήττα τους στα τελευταία πέντε παιχνίδια. 

Domantas Sabonis 30 pts 12 rebs 7 asts vs Pistons 23/24 season