Αφού ο Ραζβάν Λουτσέσκου υπέγραψε το συμβόλαιο ανανέωσής του με τον ΠΑΟΚ έως το 2027, έκανε και τις πρώτες δηλώσεις του στην κάμερα, με την ΠΑΕ να τις αναρτά στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο instagram. Ο Ρουμάνος τεχνικός, που αν εξαντλήσει το συμβόλαιό του θα μείνει έξι διαδοχικά χρόνια στον πάγκο του "δικέφαλου του Βορρά" και οκτώ συνολικά, μια και αθροίζεται η πρώτη θητεία του από το 2017 έως το 2019, που έδωσε ένα νταμπλ στην ομάδα του, το 2019, δύο, αν πιστέψει κάποιος την ανακοίνωση που έβγαλε η επίσημη ΠΑΕ, ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας και τον Ιβάν Σαββίδη. 

Για τον Ρωσοπόντιο μεγαλομέτοχο, μάλιστα, είπε ότι "με έκανε καλύτερο προπονητή", ενώ σε ό,τι αφορά τον ίδιο, τόνισε ότι το παιχνίδι της Κυριακής για την 22η αγωνιστική της Super League, παρεμπιπτόντως ιδιαιτέρως κρίσιμο, με την ΑΕΚ στην Τούμπα (20:00), είναι το μόνο που τον νοιάζει. 


Οι on camera δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου


Είμαι εδώ! Είμαστε εδώ!

Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν μια επιλογή ας πούμε αισθημάτων, συναισθημάτων, ζωής αν θέλετε.

Ήταν μια επιλογή λόγω του ισχυρού δεσμού, που δημιουργήθηκε με εμένα και τον ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ με τον κ. Σαββίδη και μένα. Είμαι πολύ περήφανος για όλα αυτά.

Θέλω μόνο να πω σε όλους πως θα δώσω, όπως έχω δώσει μέχρι τώρα όλη μου την ψυχή, όλη μου τη διαθεσιμότητα σ' αυτή τη δουλειά για να σας κάνω περήφανους και χαρούμενους. Θέλω να ευχαρίστησω όλους τους φιλάθλους μας που είναι απίστευτα κοντά μας και μας δίνουν ενέργεια και δύναμη.


View this post on Instagram

A post shared by PAOK FC (@paok_fc)



Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη για όλες τις σεζόν που είμαστε μαζί, για το γεγονός πως αυτός κατάφερε να με κάνει καλύτερο προπονητή. Σας ευχαριστώ όλους! Ξέρετε πως δεν μου αρέσουν πολύ αυτά.

Όλες αυτές οι κινήσεις πριν από ένα σημαντικό παιχνίδι. Για μένα το σημαντικότερο είναι το επόμενο παιχνίδι. Το επόμενο παιχνίδι είναι την Κυριακή, σε δύο μέρες. Ας συγκεντρωθούμε κι ας πάμε εκεί με όλη μας την ενέργεια. Σας ευχαριστώ!