Σε πανηγυρικό κλίμα, ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσαν από κοινού, το απόγευμα της Παρασκευής, 9 Φεβρουαρίου, την αναμενόμενη ανανέωση της πολύ πετυχημένης συνεργασίας τους για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Ρουμάνος προπονητής που έβαλε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στην αγωνιστική αναγέννηση του “Δικέφαλου του Βορρά” και την επιστροφή του στις κατακτήσεις τίτλων θα παραμείνει “απόλυτο αφεντικό” της Τούμπας μέχρι το 2027.

#BreakingNews Ο #TheGeneral #Lucescu θα είναι ο προπονητής μας μέχρι τον Ιούνιο του 2027 #PAOK #FightBack #PAOKFamily

Δημοσιεύτηκε από PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2024

ΠΑΟΚ: Ο Ρουμάνος αυτοκράτορας Ραζβάν Λουτσέσκου

Ο Λουτσέσκου εννοείται ότι θα γίνει ο μακροβιότερος προπονητής στην Ιστορία του ΠΑΟΚ, και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τον προηγούμενο. Αιτιολογείται ποικιλοτρόπως, υπό την έννοια ότι... αυτός τον δημιούργησε. Προφανώς ο ψυχισμός ΠΑΟΚ παραμένει, αλλά οι νέες συνήθειες, ακόμα και οι επιθετικές δηλώσεις, έγκεινται στο πλαίσιο της δημιουργίας μίας ομάδας που από το 2017 έως τώρα, συμπεριλαμβανομένου του διαλείμματος με τους Αμπέλ Φερέιρα και Πάμπλο Γκαρσία, ζει μια "χρυσή" εποχή, σχεδόν παρεμφερή με εκείνη της δεκαετίας του '70, όταν ήταν το αντίπαλο δέος του μεγάλου Ολυμπιακού. 


Σύμφωνα με την πληροφόρηση, ο Λουτσέσκου και το τεχνικό επιτελείο του θα κοστίσουν στον ΠΑΟΚ κατιτί παραπάνω από 1,8 εκατομμύριο ευρώ ετησίως γι' αυτήν την τριετία. Η προσφορά του, βέβαια, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, είναι ανεκτίμητη. 

lucesku_touba_4
lucesku_touba_3
lucesku_touba_2
lucesku_touba_1

Οι υπογραφές ΠΑΟΚ - Λουτσέσκου και το... μποτιλιάρισμα

Ο Ρουμάνος τεχνικός έφτασε στην Τούμπα λίγο πριν τις 4 μ.μ. με την άφιξη του να καθυστερεί λόγω του… μοναδικού πράγματος που απεχθάνεται στη Θεσσαλονίκη: Του μποτιλιαρίσματος! Δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία τον περίμεναν στην είσοδο των γραφείων της ΠΑΕ και εκείνος φανερά ευδιάθετος και χαμογελαστός τους παρέπεμψε στις δηλώσεις του μετά τις υπογραφές. Δεν δίστασε, μάλιστα, να κάνει πλάκα με τους εκπροσώπους του Τύπου κοιτώντας το ρολόι του... 

razvan_lucescu_ypografes_paok_toumba_roloi

 

ΠΑΟΚ: Ραζβάν Λουτσέσκου, ο προπονητής που πήρε "δύο συνεχόμενα νταμπλ εντός γηπέδου"


Ο ΠΑΟΚ έκανε την ανακοίνωση για την ανανέωση αναφέροντας πως ο Λουτσέσκου πήρε... δύο συνεχόμενα νταμπλ εντός γηπέδου, και άρα καθιστώντας μια γνώμη που θα άκουγες σε ένα καφέ, επίσημη θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. 

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: Κάποιες σχέσεις ξεπερνούν το ίδιο το άθλημα. Κάποιες σχέσεις γίνονται σχέσεις ζωής. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Ράζβαν Λουτσέσκου μέχρι τις 30.06 του 2027. Ήρθε στην ομάδα το μακρινό πλέον 2017. Κατέκτησε τα πάντα. Δύο συνεχόμενα νταμπλ, εντός γηπέδου, νίκες ρεκόρ. Έφυγε, αλλά η καρδιά του ήταν πάντα εδώ. Επέστρεψε και συνέχισε να γράφει ιστορία. Έσπασε κάθε ρεκόρ, ομαδικό κι ατομικό, έφτασε την ομάδα σε προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης κι έχτισε έναν εντυπωσιακό ΠΑΟΚ.Η θέληση ήταν αμοιβαία εδώ και πολύ καιρό. Σήμερα στο γήπεδο της Τούμπας ήρθε και η τυπική επιβεβαίωση.Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα είναι ο προπονητής του Δικεφάλου μέχρι τον Ιούνιο του 2027.In Razvan we trust…