O Πάτρικ Μπέβερλι δεν πρόκειται να είναι πρωταγωνιστής στους Μπάκς. Αποκτήθηκε την τελευταία μέρα των ανταλλαγών στη θέση του Κάμερον Πέιν με ένα στόχο: Να φέρει λίγη από την… αγριάδα του στη soft αμυντικά ομάδα του Ντοκ Ρίβερς. Και αν μη τι άλλο στην παρθενική του εμφάνιση με τα “ελάφια” στο NBA ο πάλαι ποτέ παίκτης του Ολυμπιακού έκανε ακριβώς αυτό.

Στα δώδεκα λεπτά που αγωνίστηκε ο Μπέβερλι βοήθησε τα μέγιστα στο να “σφίξει” τους Μιλγουόκι Μπακς τις γραμμές της άμυνάς τους και κάπως έτσι οι η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο έφτασε στο άνετο 120-84 επί των Χόρνετς επιστρέφοντας στις νίκες και το κυνήγι της δεύτερης θέσης της Ανατολικής Περιφέρειας του NBA.

Patrick Beverley getting heated with Nick Smith Jr. 😡😡

Μια... χαλαρή βραδιά στο NBA για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Βέβαια, είναι εξαιρετικά πρόωρο να βγουν συμπεράσματα και να γίνει οποιαδήποτε συζήτηση περί οριστικής ανάκαμψης των “ελαφιών”. Κι αυτό γιατί η Σάρλοτ εμφανίστηκε αποδεκατισμένη στο συγκεκριμένο παιχνίδι και εμφανίστηκε με μόλις εννέα παίκτες! Ούτε ΛαΜέλο Μπολ, ούτε Μαρκ Γουίλιαμς, ούτε Ντάβις Μπέρτανς, Σεθ Κάρι, Τρε Μαν, Βασίλιε Μίτσιτς, Γκραντ Γουίλιαμς που βρίσκονται στο δρόμο προς τη Σάρλοτ μετά από τις ανταλλαγές τους και φυσικά τους Γκόρντον Χέιγουορντ, Τζέιμς Μπούκναϊτ, Ις Σμιθ, Φρανκ Ντιλικίνα που αποχαιρέτησαν τον οργανισμό στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Milwaukee Bucks vs Charlotte Hornets Full Game Highlights | Feb 9 | 2024 NBA Season



Σε ότι αφορά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο; Μια εξαιρετικά χαλαρή βραδιά με 15 πόντους, 15 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε μόλις 23:23 συμμετοχής. Άλλωστε ακολουθεί η νέα σύγκρουση με τον Νίκολα Γιόκιτς και τους πρωταθλητές Νάγκετς και εκει ο “Greek Freak” θα χρειαστεί να παραμείνει πολύ ώρα στο παρκέ.

Giannis Antetokounmpo 15 pts 14 rebs 3 asts vs Hornets 23/24 season

Τα δώδεκα λεπτά του Θανάση Αντετοκούνμπο

Ο Μαλίκ Μπίσλι βρήκε επιθετικό ρυθμό (21 πόντοι, 7/9 τρίποντα), ενώ ο Ντοκ Ρίβερς έδωσε για δεύτερο παιχνίδι αρκετό διάστημα συμμετοχής στον Θανάση Αντετοκούνμπο που τα πήγε εξαιρετικά, με 4 πόντους, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ και ένα κόψιμο... ξεσηκώνοντας με μια ενέργειά του τόσο τους φίλους των Μπακς όσο και τον Γιάννη που βρισκόταν στον πάγκο. 

Thanasis filthy shammgod move on iso had Giannis so hyped 😱😱