Πολύ δυνατά παιχνίδια είχε το μενού της Premier League με την Τότεναμ να πιέζει και στο φινάλε να δικαιώνεται κόντρα στην Μπράιτον. Επιστροφή στις νίκες για τις Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Μπρέντφορντ.

Άλλη μία ανατροπή για την Τότεναμ στη Premier League

Εξαιρετικό ξεκίνημα στον αγώνα κόντρα στην Τότεναμ πραγματοποίησε η Μπράιτον καθώς βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 0-1 χάρις στο πέναλτι του Γκρος στο 16ο λεπτό. Παρά την πίεση των "πετεινών" οι "γλάροι" κράτησαν το προβαδισμά τους μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. 

Στο δεύτερο μισό του αγώνα η ομάδα του Ποστέκογλου μπήκε δυνατά με τον Σαρ να ισοφαρίζει στο 61ο λεπτό. Συνέχισαν οι γηπεδούχοι μέχρι το φινάλε να πιέζουν και βρήκαν τελικά το πολυπόθητο γκολ με τον Μπρέναν Τζόνσον 96ο λεπτό να δίνει μία πολύ σημαντική νίκη στην Τότεναμ.

Σπουδαίο "διπλό" στο Λούτον για την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη στην έδρα της Λούτον πέτυχε η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 1-3. Οι φιλοξενούμενοι που βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας αξιοποίησαν τις δύο σημαντικές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης και έκαναν το 0-2 με τους Άρτσερ και Μακάτι

Οι γηπεδούχοι που έχουν εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής στα τελευταία παιχνίδια, άσκησαν πίεση στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και κατάφεραν να μειώσουν σε 1-2 με πέναλτι του Μόρρις μόλις στο 52ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν όμως και με γκολ του Βίνι Σόουζα στο 72ο λεπτό εξασφαλίζοντας μία πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα του. 

Προσπέρασε την Μπόρνμουθ με τριάρα η Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τον αγώνα κόντρα στην Μπόρνμουθ η Φούλαμ, μιας και στο πέμπτο μόλις λεπτό είδε τον Μπόμπι Ριντ να κάνει το 1-0. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα έκανε δύο τα τερματά της πριν το ημίχρονο με τον Ροντρίγκο Μουνίθ στο 36ο λεπτό.

Η Μπόρνμουθ μείωσε σε 2-1 στο 50ο λεπτό με τον Σένεσι αλλά οι γηπεδούχοι με τον Μουνίθ έκαναν γρήγορα το 3-1 παίρνοντας προβάδισμα δύο γκολ ξανά στον αγώνα. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε με την Φούλαμ να προσπερνάει την αντίπαλο της στη βαθμολογία.

Επιστροφή στις νίκες στη Premier League για την Μπρέντφορντ 

Μεγάλο "διπλό" στην έδρα της Γουλβς πέτυχε η Μπρέντφορντ επιστρέφοντας στις νίκες μετά από δύο σερί ανεπίτυχη αποτελέσματα. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Νόργκααρντ στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να πιέζουν για να βρουν απάντηση αλλά οι τελικές τους προσπάθειες δεν βρήκαν αντίκρυσμα. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία με τον Τόνεϊ στο 77ο λεπτό γράφοντας το τελικό 0-2.