Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 ο Λεβαδειακός, με την ομάδα του Οφρυδόπουλου να σημειώνει την έκτη διαδοχική της νίκη και να φεύγει με το διπλό από τη Μυτιλήνη επικρατώντας με 3-0 του Αιολικού για την 21η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου. Παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας οι Βοιωτοί που έκαναν... άλμα τίτλου.

Άνετη τριάρα του Λεβαδειακού επί του Αιολικού 

Ο Λεβαδειακός που ήταν από την αρχή η ομάδα που κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο, έλυσε τον... γόρδιο δεσμό στο 11ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λούκας Πολέτο ενώ έβαλε γερές βάσεις νίκης στην εκπνοή του πρώτου μέρους (45+2') με τον Τσιριγώτη ο οποίος βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια με το υπέρ της 2-0.

Οι Βοιωτοί ήταν ανώτεροι και πιο απειλητικοί και στο δεύτερο μέρος σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που δεν έφτασαν σε κάποια μεγάλη ευκαιρία για να μειώσουν στο σκορ, με τον Μπαΐροβιτς να διαμορφώνει το τελικό 0-3 υπέρ των φιλοξενούμενων χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Με το τρίποντο αυτό, ο Λεβαδειακός που πρωτοπορεί στην βαθμολογία του Βορείου Ομίλου της Super League 2, έφτασε στους 45 βαθμούς ενώ ο Αιολικός παρέμεινε στους 16 βαθμούς και στη 10η θέση.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Αιολικός (Κρισμάρεβιτς): Ντόκιτς, Γιόκε, Ενομό, Ιγκνιάτοβιτς, Καρανίκας, Κριμιτζάς (76′ Καγκελίδης), Σρνιτς (46′ Τριανταφυλλάκος), Σαραντίδης (68′ Μουχάλης), Ουνγιαλίδης, Ζιβοΐνοβιτς (56′ Μπαλογιάννης), Τριανταφύλλου.

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Βήχος, Τσάπρας, Μεχία, Πίρινεν, Κωστή (62′ Γκουστάβο Κόστα), Λιάγκας, Κουάδρα (86′ λ.τ Γιαννιώτας), Συμελίδης (86′ Ντεντάκης), Πολέττο (62′ Γκεζαλί), Τσιριγώτης (71′ Μπαΐροβιτς).

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής του Α' ομίλου

Αιολικός - Λεβαδειακός 0-3
ΠΑΟΚ Β' - ΑΕΛ αναβλήθηκε
ΑΕΚ Β' - Απόλλων Πόντου αναβλήθηκε
(11/02, 14:00) Ηρακλής - Νίκη Βόλου
(11/02, 15:00) Κοζάνη - Καμπανιακός