Η μάχη της κορυφής της Super League 2 ξεκαθάρισε στον Βόρειο Όμιλο με τον Λεβαδειακό να κερδίζει την ΑΕΚ Β' στο "Σεραφείδιο" με 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Τσιριγώτη και να ξεφεύγει στο +10 από την δεύτερη ΑΕΛ, σφραγίζοντας ουσιαστικά την άνοδό του στην Super League. Στα χνάρια των Βοιωτών θέλει να βαδίσει η Athens Kallithea η οποία πέρασε κυνικά από την Καλαμάτα κερδίζοντας με 0-1 και ξεφεύγοντας στο +3 από τα δεύτερα Χανιά που είχαν ρεπό αυτή την αγωνιστική.

Στη μάχη της ουράς, ο Αιολικός έχασε ευκαιρία να πλησιάσει ακόμα περισσότερο με Ηρακλή και ΠΑΟΚ Β' να δείχνουν πως δεν θα μπλέξουν σε περιπέτειες και θα παραμείνουν και τη νέα σεζόν στην δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία της χώρας. Στον Νότιο Όμιλο το ενδιαφέρον μεταφέρεται στο ντέρμπι αιωνίων της Δευτέρας καθώς όποιος εκ των Ολυμπιακού Β' και Παναθηναϊκού Β' ηττηθεί, θα αποχαιρετήσει την Super League 2. 

Ο Λεβαδειακός κέρδισε την ΑΕΚ Β' και απέχει μια νίκη από την άνοδο στη Superleague

Με δύο γκολ του Θοδωρή Τσιριγώτη στο 31' και το 51', ο Λεβαδειακός πέρασε με σχετική άνεση από το "Σεραφίδειο" κερδίζοντας 0-2 την ΑΕΚ Β' και πλέον χρειάζεται μόλις μία νίκη στα εναπομείναντα παιχνίδια προκειμένου να σφραγίσει και μαθηματικά την επιστροφή του στη Super League. Στους 38 βαθμούς οι Βοιωτοί, στους 18 έμειναν οι κιτρινόμαυροι οι οποίοι όμως έχουν πετύχει το στόχο τους και με το παραπάνω. 

Τεράστιο διπλό της Athens Kallithea στην Καλαμάτα με MVP Ματίγια

Η Athens Kallithea έδειξε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τον λόγο για τον οποίο θεωρείται το φαβορί για την άνοδο στην Super League από τον νότιο όμιλο. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη παρουσιάστηκε απόλυτα συγκεντρωμένη στην Καλαμάτα και δεν άφησε τη "Μαύρη Θύελλα" να την απειλήσει σε μεγάλο βαθμό. Παρ' όλα αυτά, ενώ βρήκε σημαντικές τελικές (δοκάρι ο Ντιμίτριους στο πρώτο μέρος), χρειάστηκε το πέναλτι του Ματίγια στο 60' για να σφραγίσει τη νίκη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0jxazgin17l)

Τα αποτελέσματα των Playoffs 

Βόρειος Όμιλος

  • ΑΕΚ Β' - Λεβαδειακός 0-2
  • Νίκη Βόλου - Μακεδονικός 1-1

Νότιος Όμιλος

  • Καλαμάτα - Athens Kallithea 0-1
  • Ιωνικός - Ηλιούπολη 2-2 

Τα αποτελέσματα των Play-Out

Βόρειος Όμιλος

  • ΠΑΟΚ Β' - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0
  • Καμπανιακός - Ηρακλής 0-1
  • Αιολικός - Κοζάνη 0-0

Οι βαθμολογίες των Playoffs

Βόρειος Όμιλος

  1. Λεβαδειακός 38
  2. ΑΕΛ 28
  3. Μακεδονικός 21
  4. Νίκη Βόλου 21
  5. ΑΕΚ Β' 18

Νότιος Όμιλος

  1. Athens Kallithea 31
  2. Χανιά 28
  3. Ηλιούπολη 25
  4. Ιωνικός 24
  5. Καλαμάτα 19

Η βαθμολογίες των Play-Out

Βόρειος Όμιλος

  1. Ηρακλής 24
  2. ΠΑΟΚ Β' 24
  3. Καμπανιακός 19
  4. Αναγέννηση Καρδίτσας 19
  5. Κοζάνη 18
  6. Αιολικός 15