Μπορεί τα ντέρμπι κορυφής σε Bundesliga και La Liga να επισκίασαν κάθε άλλη αναμέτρηση του Σαββάτου στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ωστόσο και η Ίντερ ακολούθησε στη Serie A τα βήματα των εκκωφαντικών θριάμβων της Μπάγερ Λεβερκούζεν επί της Μπάγερν στη Γερμανία και της Ρεάλ επί της Χιρόνα στην Ισπανία.

Οι “νερατζούρι” επισκέφθηκαν το “Ολίμπικο” της Ρώμης για να αντιμετωπίσουν τη Ρόμα και… έκοψαν απότομα τη φόρα του Ντανιέλε ντε Ρόσι φιλοδωρώντας το νέο προπονητή των “τζιαλορόσι” με τέσσερα γκολ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz1n050i0w1t)

Παρά το γεγονός ότι οι Μιλανέζοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-1, στην επανάληψη ήταν καταιγιστικοί και απέδειξαν ότι είναι το νούμερο ένα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στη Serie A.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz1npd960brt)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου στο ιταλικό πρωτάθλημα: Κάλιαρι – Λάτσιο 1-3, Ρόμα – Ίντερ 2-4.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz1j0wzubsy9)


Bundesliga: “Αυτοκτόνησε” με χαμένο πέναλτι η Λειψία

Στη σκιά της τριάρας της Λεβερκούζεν επί της Μπάγερν που προκάλεσε… πάταγο στην Bundesliga από τα υπόλοιπα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος ξεχωρίζει η “αυτοκτονία” της Λειψίας απέναντι στην Άουγκσμπουργκ, καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να “κλέψουν” τη νίκη στο φινάλε, αλλά αστόχησαν σε εκτέλεση πέναλτι στο 82’ με τον Οπέντα.  
Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου στην Bundesliga:
Ντόρτμουντ - Φράιμπουργκ 3-0, Άουγκσμπουργκ - Λειψία 2-2, Βέρντερ - Χάιντενχαϊμ 1-2, Γκλάντμπαχ - Ντάρμστατ 0-0, Ουνιόν - Βόλφσμπουργκ 1-0, Άιντραχτ - Μπόχουμ 1-1, Λεβερκούζεν – Μπάγερν 3-0.