Όλα είναι έτοιμα για τον μεγάλο τελικό του NFL τα ξημερώματα της Δευτέρας (12/02 01:30) ανάμεσα στους Κάνσας Σίτι Τσιφς και τους Σαν Φραντσίσκο 49ερς. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Λας Βέγκας της Νεβάδα και πλήθος κόσμου θα βρεθεί εκεί για να τον παρακολουθήσει.

Στον τελικό του Super Bowl του NFL Τσιφς και 49ερς

Η πολιτεία της Νεβάδα είναι εκείνη που θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά τον τελικό του Super Bowl. Αυτός είναι ο τέταρτος τελικός τα τελευταία πέντε χρόνια για τους Τσιφς που έχουν ως επικεφαλή τον Πάτρικ Μαχόμς. Έχουν καταφέρει να κατακτήσουν δύο φορες τον τίτλο ενώ την μία τον απώλεσαν στο τέλος

Από τη πλευρά τους 49ερς έχουν να βρεθούν σε τελικό από το 2020 όταν είχαν τεθεί ξανά αντιμέτωποι με τους Τσιφς αλλά ηττήθηκαν. Αντίστοιχα η τελευταία φορά που το Σαν Φραντσίσκο χάρηκε τον τίτλο ήταν πριν 30 χρόνια στο μακρινό 1994.

Απίστευτα δισεκατομμύρια στα... πόδια του τελικού του NFL

Κάθε χρόνο το Super Bowl συγκεντρώνει πάρα πολλούς τηλεθεατές καθώς είναι μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές αναμετρήσεις της χώρας. Κάτι που είναι ξεκάθαρο και από το κόστος του κάθε εισιτηρίου για να μπορέσει να βρεθεί κάποιος στο μεγάλο αυτό γεγονός. Χαρακτηριστικά, το πιο φθηνό που μπορεί να βρει κάποιος είναι στα 8.000 δολάρια!

Από την άλλη πλευρά, είναι ένας αγώνας που συγκεντρώνει τέραστιο αριθμό στοιχημάτων πριν και κατά τη διάρκεια του. Υπολογίζεται μάλιστα πέριπου 68 εκατομμύρια ενήλικοι Αμερικάνοι θα στοιχηματίσουν στον μεγάλο αυτό τελικό το ποσό των 23 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Άλλωστε τα σόου που γίνονται κάθε χρόνου στο ημίχρονο του Super Bowl είναι φαντασμαγορικά και αποτελούν ουσιαστικά ένα μέρος του όλου event. Έχουν περάσει κατά καιρούς πολλοί μεγάλες και σπουδαίοι καλλιτέχνες για να τραγουδήσουν στο "διάλειμμα" του αγώνα του NFL. Φέτος αναμένεται να δώσει το παρών ο Άσερ (Usher) , νικητής των βραβείο Grammy οκτώ φορές στο παρελθόν.