Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια του μεγάλου ντέρμπι κορυφής με τη Χιρόνα την οποία "ισοπέδωσε" με το εμφατικό 4-0 και πλέον ανέβασε τη διαφορά της στο +5 από τους Καταλανούς. Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών αφού σκόραρε δις και "έλαμψε" με την εμφάνιση του όμως αποκόμισε και πρόβλημα τραυματισμού το οποίο και θα τον κρατήσει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους τις επόμενες 2-3 εβδομάδες.

Χάνει για 2-3 εβδομάδες τον Μπέλιγχαμ η Ρεάλ λόγω διαστρέμματος

Τα... χαμόγελα στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε να "σβήσει" η είδηση του τραυματισμού του Μπέλιγχαμ ο οποίος όπως διαπιστώθηκε από τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα και έτσι τίθεται νοκ-άουτ για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες, με τον Κάρλος Αντσελότι να καλείται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του.

Τα ματς που θα χάσει ο Μπέλιγχαμ - Εκτός από τον αγώνα με τη Λειψία στο Champions League

Ο Μπέλιγχαμ θα απουσίασει από το πρώτο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Λειψία για τους "16" του Champions League ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει εκτός από τους αγώνες πρωταθλήματος με Ράγιο Βαγιεκάνο, Σεβίλλη και Βαλένθια. Το μεγάλο στοίχημα για τους "μερένχες" είναι να κυλήσει καλά η αποθεραπεία του και να είναι διαθέσιμος για τη ρεβάνς με τους Γερμανούς στη Μαδρίτη.