Στο μενού των αθλητικών μεταδόσεων της ημέρας επιστρέφει το Champions League με τις εκτός έδρας αναμετρήσεις των Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι στις έδρες των Λειψία και Κοπεγχάγη αντίστοιχα.

Με το μαχαίρι στα... δόντια Παναιτωλικός και Άρης

Ραντεβού με την ιστορία έχει ο Παναιτωλικός στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Άρη (19:30). Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη έχουν την τεράστια ευκαιρία να πάνε για πρώτη φορά στην ιστορία τους στον τελικό της διοργάνωσης. Βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θέλουν να απειλήσουν όσο μπορούν τους "κιτρίνους".

Από τη πλευρά τους οι Θεσσαλονικείς βλέπουν κι εκείνοι το συγκεκριμένο παιχνίδι σαν μία μεγάλη ευκαιρία να βρεθούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μετά από χρόνια. Ο Άκης Μάντζιος έχει ήδη δώσει βάση στη συγκεκριμένη αναμέτρηση κάτι που φαίνεται από το ροτέισον που κάνει στα παιχνίδια της Super League

Επιστρέφει το Champions League με σπουδαίους αγώνες

Επιστροφή στη δράση για το Champions League μετά από δύο μήνες με τον αγώνα της Λειψίας κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (22:00) και της Κοπεγχάγης απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι (22:00).

Οι Γερμανοί τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του ομίλου τους και η κλήρωση τους επεφύλασσε τους "μερέγχες". Η Λειψία δεν βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση στη Bundesliga μετά τη διακοπή αλλά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι μία άλλη... ιστορία.

Η Ρεάλ από τη πλευρά της πήρε πολύ σημαντική νίκη κόντρα στην Χιρόνα στη La Liga και "ξέφυγε" με πέντε βαθμούς στη βαθμολογία. Στον όμιλο της τερμάτισε πρώτη με την Νάπολι να την ακολουθεί στην επόμενη φάση.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Κοπεγχάγη ζει το δικό της όνειρο μιας και άφησε εκτός συνέχειας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Γαλατασαράι. Τώρα η "μοίρα" της έφερε ακόμη μία ομάδα από το Μάντσεστερ με τους Δανούς να δίνουν και την ψυχή τους στο γήπεδο σε κάθε αγώνα.

Η Μάντσεστερ Σίτι αντίστοιχα βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της στη χρονιά καθώς κατάφερε να καλύψει τη διαφορά που είχε στη Premier League και βρίσκεται μία ανάσα από την κορυφή έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ

Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας: 

12:00 COSMOTE SPORT 6 ATP 500 Rotterdam, Κυρίως Ταμπλό ATP
14:00 COSMOTE SPORT 6 ATP 500 Rotterdam, Κυρίως Ταμπλό ATP
16:00 COSMOTE SPORT 6 ATP 500 Rotterdam, Κυρίως Ταμπλό ATP
16:30 ΕΡΤ 3 Ελλάδα - Ιταλία Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου - Πόλο ανδρών
18:00 ΕΡΤ 3 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου (Ντόχα) - 3η Μέρα
19:30 COSMOTE SPORT 3 Παναιτωλικός - Άρης Κύπελλο Ελλάδος
20:30 COSMOTE SPORT 6 ATP 500 Rotterdam, Κυρίως Ταμπλό ATP
22:00 COSMOTE SPORT 2 Λειψία - Ρεάλ Μαδρίτης Champions League
22:00 COSMOTE SPORT 5 Κοπεγχάγη - Μάντσεστερ Σίτι Champions League
22:00 COSMOTE SPORT 7 Μπρίστολ Σίτι - Σαουθάμπτον Sky Bet EFL Championship
22:30 COSMOTE SPORT 6 ATP 500 Rotterdam, Κυρίως Ταμπλό ATP
02:30 COSMOTE SPORT 7 Μπρούκλιν Νετς - Μπόστον Σέλτικς NBA
03:00 COSMOTE SPORT 4 Μιλγουόκι Μπακς - Μαϊάμι Χιτ NBA