Η Athens Kallithea προσπαθεί να χτίσει “αέρα ασφαλείας” στην κορυφή του δευτέρου ομίλου της Super League 2, καθώς παρά το προβάδισμα των 6 βαθμών από τις ομάδες που την καταδιώκουν δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής λόγω του ιδιότυπο συστήματος διεξαγωγής του φετινού πρωταθλήματος.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz37hxbkgh7d)

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη επικράτησε 2-1 της Ηλιούπολης στο “Ελ Πάσο”, παρά το γεγονός ότι χρειάστηκε να διαχειριστεί σχεδόν ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε στο 47’ ο Μπουλούλης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz37getlh5nt)

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο νικητήριο γκολ στο 60’ με τον Μουτίνιο με τους ανθρώπους τους να εκφράζουν έντονα παράπονα προς τη διαιτητική ομάδα κυρίως για τη φάση του γκολ της ισοφάρισης της Ηλιούπολης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz378uwuoyrt)

"Άέρας" 6 βαθμών στην κορυφή του 2ου ομίλου της Super League 2 για την Athens Kallithea

Με τη νίκη της αυτή η Athens Kallithea διατήρησε το προβάδισμα των 6 βαθμών από τα Χανιά (40 βαθμοί έναντι 34 μετά από 18 αγωνιστικές) και θα επιδιώξει να αυξήσει τη διαφορά μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, καθώς το φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 διεξάγεται με το σύστημα των playoffs στο οποίο μάλιστα οι ομάδες δεν μεταφέρουν όλους τους βαθμούς που θα έχουν κατακτήσει στη regular season, αλλά μόνο τους μισούς! Άρα οι διαφορές… εξανεμίζονται!

Στο άλλο παιχνίδι της Super League 2 που διεξήχθη τη Δευτέρα, η Καλαμάτα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη με τον Απόστολο Τερζή στον πάγκο της, καθώς με γκολ των Πασά και Ματέους επικράτησε 2-0 του Τηλυκράτη στο ουδέτερο γήπεδο της Ηλιούπολης και “βύθισε” περισσότερο στη βαθμολογία την ομάδα της Λευκάδας.