Ο Σακίλ ΜακΚίσικ δεν μονοπωλεί το ενδιαφέρον στη χώρα μας μόνο για τις επιδόσεις του με τη φανέλα του Ολυμπιακού αλλά και για την σύντροφο του, Μπέριλ η οποία τον στηρίζει σε κάθε του βήμα τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ, αγαπά την ομάδα που αγωνίζεται ο καλός της ενώ είναι και αρκετά ενεργή στα social media τα οποία επισκέπτονται συχνά φίλαθλοι των "ερυθρόλευκων".


"Είμαι κατά 60% Ελληνίδα - Η προγιαγιά μου ήταν από τη Θεσσαλονίκη, αποκάλυψε η Μπέριλ ΜακΚίσικ

Η Μπέριλ ΜακΚίσικ δείχνει ενθουσιασμένη με την ζωή της στην Ελλάδα την οποία λάτρεψε από την πρώτη στιγμή που μετακόμισε ενώ μόνο τυχαίο αποδείχθηκε δεν είναι όλο αυτό. Στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο στο πρώτο επεισόδιο της σειράς «Euroleague Basketball Originals: Overseas» που παρουσίασε η Euroleague στο επίσημο κανάλι της, η ίδια προχώρησε σε μια φοβερή αποκάλυψη καθώς δήλωσε ότι είναι 60% Ελληνίδα καθώς η γιαγιά της ήταν από τη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, τόνισε πως έχει κάνει και τεστ DNA.

«Ένιωσα σαν στο σπίτι μου επειδή η προγιαγιά μου είναι από τη Θεσσαλονίκη. Έτσι έκανα τεστ DNA γι αυτό και είμαι 60% Ελληνίδα. Έτσι, όταν πάτησα το πόδι μου στην Ελλάδα ένιωσα ότι είναι σαν στο σπίτι μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μπέριλ που έχει ισχυρούς δεσμούς και με το... παραπάνω με τη χώρα μας.

Δείτε την αποκάλυψη της Μπέριλ στο βίντεο που ακολουθεί από το 18:31 έως το 18:47:

Euroleague Basketball Originals: Overseas | Episode 1