Κοντά στην πρεμιέρα βρίσκεται το ντοκιμαντέρ του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τίτλο "Giannis: The Marvelous Journey" που ουσιαστικά δείχνει την ιστορία του μεγάλου Έλληνα αθλητή από την παιδική ηλικία στη χώρα μας μέχρι και την μεταπήδηση στο NBA

Το τρέιλερ του νέου ντοκιμαντέρ του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Το νέο ντοκιμαντέρ πραγματεύεται την ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τη φτωχή παιδική του ηλικία στην Ελλάδα μέχρι και την κορυφή του κόσμου στο NBA. Πως ο "Greek Freak" μεγάλωσε σε μία μικρή κοινωνία που τον είχε στο περιθώριο, έφτασε τελικά μέχρι την καταξίωση.

Το ντοκιμαντέρ του σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου μέσω της Streaming υπηρεσίας της Amazon Prime Video και θα το δείξουν πάνω από 240 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Giannis: The Marvelous Journey | Official Trailer

Θα μιλήσει ολόκληρη η οικογένεια Αντετοκούνμπο στο ντοκιμαντέρ

Σε αντίθεση με το προηγούμενο ντοκιμαντέρ που είχε γίνει προς τιμήν του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια του θα δώσει συνεντεύξεις. Συγκεκριμένα θα υπάρξουν δηλώσεις από τη μητέρα του Βερόνικα, τα αδέρφια του Θανάση, Κώστα και Άλεξ αλλά και της αρραβωνιαστικιάς του, Μαράια Ριντλσπρίγκερ.

Όλη η οικογένεια θα μιλήσει σε πρώτο πρόσωπο για το ταξίδι τους μέχρι σήμερα, ενώ σκηνοθέτης του συγκεκριμένου εγχειρήματος είναι η βραβευμένη με Emmy, Κρίστεν Λάππας.