Οι αδιανόητες καταστάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζονται στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση επιχειρεί να βάλει με το νέο νόμο κατά της οπαδικής βίας στοιχειώδη τάξη στο χάος των επαγγελματικών λιγκών.

Το ντέρμπι της ΕΠΣΔΑ ανάμεσα στον Απόλλωνα Ποντίων και τον Μανδραϊκό, διακόπηκε στο 43’ με το αποτέλεσμα στο 0-0, καθώς μετά από χαμένο πέναλτι των φιλοξενούμενων υπήρξαν συμπλοκές στην εξέδρα και κατόπιν έπεσαν πυροβολισμοί τόσο στις εξέδρες όσο και στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου

Ντέρμπι με διαιτητή Super League

Ενδεικτικό της βαθμολογικής σημασίας του αγώνα είναι ο ορισμός του έμπειρου διαιτητή Super League, Αριστείδη Βάτσιου, στην αναμέτρηση. Ο Βάτσιος, μάλιστα, μετέβη αμέσως στην Κεντρική Ασφάλεια Ζεφυρίου (συνοδευόμενος από αστυνομικές δυνάμεις, τους βοηθούς του και τον παρατηρητή) ώστε να προχωρήσουν εκεί σε καταθέσεις για το αδιανόητο περιστατικό και να συντάξουν με ασφάλεια το φύλλο αγώνος.

"Άδειασαν" δύο γεμιστήρες Καλάσνικοφ, πανικός στις γεμάτες εξέδρες

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πυροβολισμοί έπεσαν από Kαλάσνικοφ (σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες άδειασαν δύο γεμιστήρες) ενώ η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές ανθρώπων που βρίσκονταν στο κατάμεστο γήπεδο. Όπως γίνεται αντιληπτό στις εξέδρες επικράτησε πανικός καθώς ανάμεσα στον κόσμο υπήρχαν και μικρά παιδιά τα οποία φυγαδεύτηκαν για να μην κινδυνέψουν.