Ο Ράσμους Χόιλουντ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο Λούτον, από όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε νικώντας την ομώνυμη ομάδα 2-1, στο παιχνίδι για την 25η αγωνιστική της Premier League. Η Γιουνάιτεντ με αυτήν τη νίκη έφτασε τους 44 βαθμούς και παρέμεινε στους πέντε πίσω από την Άστον Βίλα, η οποία νίκησε με το ίδιο σκορ εκτός έδρας τη Φούλαμ και κράτησε την τέταρτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα. 

Δεν ήταν εύκολο, ποτέ δεν είναι, αλλά συνέβη χωρίς απρόοπτα και αν μία ομάδα επρόκειτο να σκοράρει επιπλέον γκολ στο "Κένγουορθ Ρόουντ", ήταν η Γιουνάιτεντ. Ο Μπρούνο Φερνάντες στο 61', με τον Άλμπερτ Σαμπί Λοκόνγκα να σώζει στη γραμμή, και το 89', ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο στο 71' και ο ίδιος ο Χόιλουντ, στην ευκαιρία του για χατ τρικ, στο 78', με τον Τόμας Καμίνσκι να τους στερεί τη χαρά των γκολ, είχαν σημαντικές στιγμές για λογαριασμό των "κόκκινων διαβόλων". 

Λούτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σοκ νωρίς στο ματς

Ο Χόιλουντ σκόραρε στο 37ο δευτερόλεπτο, το πιο γρήγορο γκολ της Γιουνάιτεντ στη σεζόν, όταν εκμεταλλεύτηκε την κακή πάσα του Αμάρι Μπελ και βρέθηκε απέναντι στον Καμίνσκι. Έξι λεπτά αργότερα, στο 7', ο Νορβηγός το ξανάκανε πιο... άθελά του: το σουτ του Γκαρνάτσο βρήκε πάνω του και άλλαξε πορεία, με αποτέλεσμα ο Καμίνσκι να μην μπορεί να αντιδράσει. Ο Χόιλουντ έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής, 21 ετών και 14 ημερών, που σκοράρει σε έξι διαδοχικά ματς πρωταθλήματος. 

Η Λούτον, ωστόσο, δεν άργησε να μπει ξανά στη διεκδίκηση του παιχνιδιού, αφού στο 14' μία κόντρα ευνόησε τον Κάρλτον Μόρις, ο οποίος μείωσε με το κεφάλι. Οι γηπεδούχοι είχαν σημαντικές στιγμές προκειμένου να ισοφαρίσουν ως το ημίχρονο, ειδικά με τον Κόλι Γούντροου στο 31', ύστερα από λάθος του Χάρι Μαγκουάιρ, ενώ στο 33' ο Γκαμπριέλ Όσο έστειλε μια κεφαλιά άουτ. Ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Άλφι Ντάουτι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Η Λούτον παραμένει στους 20 βαθμούς, έναν πάνω από την τρίτη από το τέλος Έβερτον, η οποία τη Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου, θα υποδεχθεί την Κρίσταλ Πάλας των 24.