Η Γουλβς υποδεχθηκε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 22η αγωνιστική της Premier League. Μια κρίσιμη αναμέτρηση για τους "κόκκινους διάβολους" καθώς προηγήθηκε δυάδα αγώνων με μια ισοπαλία. Ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη με το buzzer beater του Μέινου στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ένα παιχνίδι το οποίο είδε από κοντά και ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Η ομάδα του Τεν Χαγκ λίγο έλλειψε ν΄ "αυτοκτονήσει" καθώς προηγήθηκε 2-0 και 3-1 στο 75΄, παρ΄ όλα αυτά οι "λύκοι" δεν το έβαλαν κάτω και στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων έφτασαν στην ισοφάριση με τον Πέδρο Νέτο.

Ο Ράσφορντ άνοιξε το σκορ στο 5' και ο Χόιλουντ στο 22' έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «λύκοι» κατάφεραν να μειώσουν στο 71΄ με το πέναλτι του Σαράμπια, ωστόσο, τα χαμόγελα δεν κράτησαν για πολύ, μιας και στο 75΄ (δύο λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο) ο Σκωτσέζος στράικερ Σκοτ ΜακΤόμινεϊ έδωσε ξανά "αέρα" δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους.

Στο 85' ο Κίλμαν μείωσε ξανά για τη Γουλβς, η οποία προσπάθησε για ένα επικό come back χωρίς και προσωρινά τα κατάφερε με το γκολ του Νέτο στο 90΄+5, αλλά την τελευταία λέξη στο παιχνίδι την είπε ο Μέινου στο 90'+7.


Η Γουέστ Χαμ έμεινε στο 1-1 με την Μπόρνμουθ


Σε άλλο ματς η Γουέστ Χαμ έφερε 1-1 με την Μπόρνμουθ κι έχασε την ευκαιρία να πλησιάσεισ στην 5η θέση όπου βρίσκεται η Άστον Βίλα.

Τα «σφυριά», που είχαν σε ένα ακόμη ματς στην ενδεκάδα τους τον Ντίνο Μαυροπάνο, αιφνιδιάστηκαν στο ξεκίνημα από το γκολ του Σολάνκε (3'), κατάφεραν να ισοφαρίσουν με πέναλτι του Γουόρντ-Πράους (61'), ωστόσο, δεν μπόρεσαν να βρουν το γκολ της νίκης κι έτσι έχασαν πολύτιμο έδαφος στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη.