Δεν είναι λίγες οι φορές που τα πράγματα μεταξύ δυο ομάδων... ξεφεύγουν, "ανάβουν" τα αίματα ανάμεσα στους παίκτες και στο τέλος ο καυγάς είναι αναπόφευκτος. Κάτι τέτοιο συνέβη και στον αγώνα των Τέξας Α & Μ-Commerse και Ικναρνέιτ Γουόρλντ στο NCAA όπου η λήξη της αναμέτρησης βρήκε τις δυο ομάδες να μετατρέπουν τον αγωνιστικό χώρο σε πεδίο... μάχης.

Επικό ξύλο μεταξύ παικτών σε ματς του NCAA

Σ' έναν αγώνα του NCAA που εξελίχτηκε πραγματικό ντέρμπι, οι Τέξας Α & Μ-Commerse ηττήθηκαν στην έδρα τους με 76-72 από τους Ικαρνέιτ Γουόρλντ όμως κανείς δεν περίμενε ότι το φινάλε θα καταλήξει σε επικό καυγά που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και όχι αδίκως. Όταν οι παίκτες των δυο ομάδων έκαναν τον καθιερωμένο μεταξύ τους χαιρετισμό, τότε "άναψαν" τα αίματα για τα καλά με αποτέλεσμα να "πιαστούν" στα χέρια και να ξεσπάσει ένας αδιανόητος καυγάς.

Brawl breaks out after handshake line altercation in Texas A&M Commerce vs. Incarnate Word
Μάλιστα, όσο κυλούσαν τα λεπτά τα πράγματα ξέφευγαν ολοένα και περισσότερο, τα τεχνικά μέλη των ομάδων προσπάθησαν να τους χωρίσουν όμως οι πρώτες ενέργειες τους δεν απέδωσαν άμεσα καρπούς, με τα πνεύματα να ηρεμούν μετά από λίγα λεπτά όπου μέσα στο παρκέ υπήρχε πραγματική... λαοθάλασσα.