Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε σε ό,τι προσιδιάζει στο απόλυτο ποδοσφαιρικό θρίλερ, στα πέναλτι του δεύτερου ημιτελικού Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ένα παιχνίδι που κρατούσε την πρόκριση έως το... 129', ωστόσο η πιο τρομακτική στιγμή ήταν όταν ο Μπάμπα Ράχμαν έπεσε σε σύγκρουση με τον Γιώργο Βαγιαννίδη στο δεύτερο δοκάρι της εστίας του Κοτάρσκι. 

Ο Γκανέζος έπεσε φαρδύπλατος στο έδαφος και οι συμπαίκτες του, που κατάλαβαν ότι του γύρισε η γλώσσα, κάλεσαν όποιο γιατρό ήταν διαθέσιμος, με το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού να σπεύδει. Ο Οζντόεφ είχε ήδη βάλει τα χέρια του στο στόμα του 29χρονου συμπαίκτη του και όλα έδειξαν ότι του γύρισε η γλώσσα. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czb0q53ylv0x)

Η διακοπή ήταν μεγάλη, με το κοινό στη Λεωφόρο να χειροκροτά εμψυχώνοντας το σοβαρά τραυματισμένο Μπάμπα αλλά και όλους όσοι βρίσκονταν από πάνω του. Έπειτα από έξι λεπτά, ο Γκανέζος μεταφέρθηκε με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου. 

Μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού, ο Φατίχ Τερίμ δήλωσε πολύ στενοχωρημένος, ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου είπε ότι δεν αποπνέει ανησυχία η κατάσταση του παίκτη του.