Καϊσέρισπορ και Άνκαραγκιουτσιού διασταύρωσαν τα ξίφη τους σε φοβερή ματσάρα για την 27η αγωνιστική της Super Lig, με την αναμέτρηση να φέρνει αντιμέτωπους δυο Έλληνες, τον Δημήτρη Κολοβέτσιο που αγωνίζεται με τη φανέλα της Καϊσέρισπορ με τον Τάσο Χατζηγιοβιάνη που παίζει στην Τουρκία για λογαριασμό της Άνκαραγκιουτσιου, με την ομάδα του πρώτου να πραγματοποιεί σπουδαία ανατροπή από το 0-2 και να παίρνει τη νίκη με το τελικό 3-2.

Έβγαλε ασίστ ο Χατζηγιοβάνης, έκανε την ανατροπή και νίκησε η ομάδα του Κολοβέτσιου

Η Καϊσέρισπορ υποδέχτηκε την Άνκαραγκιουτσιού στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής. Οι φιλοξενούμενοι ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του πρώτου μέρους αφού άνοιξαν λογαριασμό στο ματς στο 45ο λεπτό με τον Μπασογκόγκ ενώ το δεύτερο τέρμα σημειώθηκε στην εκπνοή του ημιχρόνου (45+4') από τον Μπεκίρογλου ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2 έπειτα από ασίστι του Τάσου Χατζηγιοβάνη που προήλθε από υπέροχη προσωπική ενέργεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, μπήκε ως αλλαγή για την Καϊσέρισπορ ο Δημήτρης Κολοβέτσιος ο οποίος πανηγύρισε φοβερή νίκη με ανατροπή με την ομάδα του η οποία μείωσε αρχικά σε 1-2 με τον Ναζόν, στη συνέχεια ισοφάρισε σε 2-2 με τον Ζανβιέ και πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 90+3' με "χρυσό" σκόρερ τον Μανέ για τον τελικό 3-2. Σημειώνεται ότι ο Χατζηγιοβάννης είχε βγει αλλαγή στο 66ο λεπτό και όταν το σκορ ήταν ισοπαλο (2-2).