Η Φούλαμ σόκαρε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο "Ολντ Τράφορντ" και σταμάτησε το σερί που είχε χτίσει η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ. Η Άστον Βίλα αντίθετα φαίνεται να... συνέρχεται κερδίζοντας την Νότιγχαμ Φόρεστ και μένοντας σχετικά κοντά στις τρεις πρωτοπόρους της βαθμολογίας της Premier League ενώ στη μάχη της ουράς η Έβερτον πήρε την ισοπαλία στο Μπράιτον με την Κρίσταλ Πάλας να βυθίζει κι άλλο την Μπέρνλι.

Άστον Βίλα - Νότιγχαμ Φόρεστ 4-2: Ξέσπασε και παρέμεινε τετράδα

Ο Ουνάι Έμερι ξέσπασε. Η Νότιγχαμ έδωσε δικαιώματα στην Άστον Βίλα και το πλήρωσε καθώς όταν προσπάθησε να ξυπνήσει, ήταν αργά. Ο Γουότκινς έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του μόλις στο 4' ενώ σε ένα δεκάλεπτο (29', 39') ο Ντάγκλας Λουίζ με δύο τέρματα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με τον Νιακατέ να μειώνει σε 3-1 στο 45+5'. 

Οι "Φόρεστερς" βρήκαν σχετικά γρήγορα το γκολ που έψαχναν ώστε να μπουν στο παιχνίδι με τον Γκιμπς-Γουάιτ (48') όμως ένα φθηνό λάθος του Ομομπαμιντέλε έδωσε την μπάλα "στο πιάτο" στους παίκτες της Βίλα οι οποίοι έστω και με δόση τύχης, βρήκαν το 4-2 με τον Μπέιλι (61') το οποίο τους έδωσε ττην τόνωση αυτοπεποίθησης που έψαχναν.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Φούλαμ 1-2: Την προσγείωσε ανώμαλα με στυλ... Νιγηρικό! 

Σερί τέλος για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του "μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες", Έρικ Τεν Χαχ, καθώς η σταθερή Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα έφυγε με σπουδαίο διπλό από το "Ολντ Τράφορντ" και διέκοψε το σερί 4 συνεχόμενων νικών των γηπεδούχων με τον Ιβόμπι να πετυχαίνει το κρισιμότερο γκολ της αναμέτρησης στις καθυστερήσεις. Νωρίτερα ο Μπάσεϊ είχε ανοίξει το σκορ ενώ ο Μαγκουάιρ ισοφάρισε.

Το παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις εκατέρωθεν με πολλά δοκάρια και σημαντικές χαμένες ευκαιρίες τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Στα τελευταία λεπτά όμως η πίεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέβηκε με το γκολ να είναι μια δίκαιη ανταμειβή τόσο στην ομάδα συνολικά, όσο και στον ίδιο τον Χάρι Μαγκουάιρ που νωρίτερα είχε χάσει σημαντική ευκαιρία.

Ο Λένο όμως είχε τις απαντήσεις στο τέλος με εξαίρεση το γκολ της ισοφάρισης και σε μια αντεπίθεση ο Αντάμα Τραορέ έδωσε τη λύση με μια από τις γνωστές του κούρσες όπου την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον απόλυτα ψύχραιμο Ιβόμπι που άφησε άγαλμα τον Ονάνα.

Μπράιτον - Έβερτον 1-1: Τη γλίτωσαν στις καθυστερήσεις οι "Γλάροι"

Πάνω που όλα έδειχναν ότι θα γνωρίσει ήττα-σοκ, η Μπράιτον αν και με 10 παίκτες κατάφερε να βρει γκολ ισοφάρισης στο 90+5' με τον αρχηγό της, Λιούις Ντανκ και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της εξάδας. Η Έβερτον φαινόταν να ελέγχει με τον τρόπο της το ματς βρίσκοντας γκολ με τον Μπράνθγουεϊτ στο 73' όμως τελικά έμεινε με τον βαθμό ο οποίος εννοείται πως είναι... ευπρόσδεκτος καθώς την ανεβάζει στο +1 πάνω από την 18η Λούτον.

Κρίσταλ Πάλας - Μπέρνλι 3-0: Καθάρισαν σε ένα δεκάλεπτο στην πρεμιέρα του Γκλάσνερ 

Δύσκολα τα πράγματα για την Μπέρνλι του Βενσάν Κομπανί η οποία μετά και την ήττα από την Κρίσταλ Πάλας, βλέπει το τρένο της παραμονής να απομακρύνεται για τα καλά. Στην πρεμιέρα του Όλιβερ Γκλάσνερ στον πάγκο, οι "Αετοί" είχαν τον αέρα που φέρνει πάντα η έλευση ενός νέου προπονητή και πήραν τη νίκη, βρίσκοντας ένα εκρηκτικό δεκάλεπτο όπου σκόραραν και τα τρία τέρματά τους (Ρίτσαρντς 68', Αγιού 72', Ματετά 77'). Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν γκολ στο 87' το οποίο όμως ακυρώθηκε για οφσάιντ ενώ από το 35' έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μπράουνχιλ.