Η δράση της 23ης αγωνιστικής της Bundesliga συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και συναρπαστικές αναμετρήσεις. Η Στουτγκάρδη που έχει "αγκαλιάσει" την τρίτη θέση στην βαθμολογία ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Κολωνία ενώ σε φοβερό ματς με γκολ και φάσεις, Ουνιόν Βερολίνου και Χαϊντενχάιμ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2.

"Μπλόκο" της Κολωνίας στη Στουτγκάρδη

Αν και η Στουργκάρδη προηγήθηκε, είδε την Κολωνία να έχει απάντηση και όσο και αν αμφότερες οι ομάδες "κυνήγησαν" μέχρι τέλους το νικητήριο γκολ δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα με αποτέλεσμα να αναδειχνούν ισόπαλες 1-1 και να μοιραστούν από έναν βαθμό.

Η Στουτγκάρδη έλυσε τον γόρδιο δεσμό στο ματς στο 53ο λεπτό με τον Μίλο ωστόσο η πίεση της Κολωνίας απέδωσε καρπούς εννέα λεπτά αργότερα (62') και ο Μάρτελ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1. Αμφότερες οι ομάδες κυνήγησαν μέχρι τέλους το νικητήριο γκολ και ειδικά η Στουτγκάρδη που ήταν πιο απειλητική στον αγωνιστικό χώρο ωστόσο το 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους.
 

Ισοπαλία σε φοβερή ματσάρα μεταξύ της Oυνιόν Βερολίνου και της Χαϊντενχάιμ

Σ' ένα αρκετά ανταγωνιστικό παιχνίδι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό με πολλές ανατροπές, Ουνιόν Βερολίνου και Χαϊντενχάιμ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 προσφέροντας θέαμα και γκολ όμως καμία από τις δυο ομάδες δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη αν και αμφότερες είχαν τις στιγμές τους μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Η Χαϊντενχάιμ "σόκαρε" την Ουνιόν με το... καλημέρα και προηγήθηκε (0-1 μόλις στο 3ο λεπτό με γκολ του Ντόβενταν. Οι γηπεδούχοι πέρασαν στην... αντεπίθεση, ισοφάρισαν σε 1-1 στο 43' με τον Γκόζενς ενώ έκαναν την ανατροπή και πήραν το προβάδισμα λίγο πριν ολοκληωθεί το πρώτο μέρος (45+2') με τον Σέιφερ ο οποίος έγραψε το 2-1. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αρκετά στο δεύτερο μέρος και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 στο 73ο λεπτό με τον Μπέστε ενώ αν και αμφότερες οι ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους, καμία από αυτές δεν κατέληξε σε δίχτυα με αποτέλεσμα να παραμείνει το 2-2 μέχρι τέλους.


Άνετο τρίποντο με πεντάρα της Γκλάντμπαχ επί της Μπόχουμ

Η Γκλάντμπαχ δίχως να αντιμετωπίσει καποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, πήρε τους τρεις βαθμούς στο εντός έδρας ματς με τη Μπόχουμ της οποίας επικράτησε με με το εμφατικό 5-2. Στην 11η θέση ανέβηκαν οι γηπεδούχοι που έφτασαν τους 25 βαθμούς ενώ τόσους έχουν και οι φιλοξενούμενοι που βρίσκονται προσωρινά στην 13η θέση.

Ο Ενγκουμού άνοιξε λογαριασμό στο παιχνίδι στο 28ο λεπτό ενώ ο Βάιγκλ διπλασίασε τα τέρματα (2-0) της ομάδας του στο 35ο λεπτό ευστοχώντας από το σημείο του πέναλτι. Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι πήραν... αέρα τριών τερμάτων στο 72ο λεπτό με τον Ράιτς ενώ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν σε 3-1 στο 75ο λεπτό με τον Χόφμαν. Τρία λεπτά αργότερα, η Γκλάντμπαχ "χτύπησε" ξανά πετυχαίνοντας και τέταρτο γκολ (4-1) με τον Σιμπατσέ ενώ ο Σλότερμπεκ μείωσε εκ νέου σε 4-2 για την Μπόχουμ. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους... λέξη και έβαλαν το... κερασάκι στην τούρτα στο 90+6΄με τον Ονόρα που διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

Έμεινε όρθια η Ντάρμσταντ που "μάχεται" να παραμείνει στην Bundesliga

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Βέρντερ Βρέμης με την Ντάρμσταντ, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1, σ' ένα ματς που... ραγισαν καρδιές στο φινάλε αφού ακυρώθηκε γκολ των φιλοξενούμενων που "παλεύουν" να παραμείνουν στα... μεγάλα σαλόνια στο 90+8'.

Η Βέρντερ Βρέμης προηγήθηκε στο 8ο λεπτό με τον Ζίμερμαν όμως ο Γιούστβαν έφερε το ματς στα ίσα στο 33ο λεπτό ισοφαρίζοντας σε 1-1. Αν και στο δεύτερο μέρος ο γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί, παραλίγο να γνωρίσουν την ήττα καθώς ο Στάρκε έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 90+8' έπειτα από ολέθριο λάθος του τερματοφύλακα όμως τους... έσωσε το VAR που ακύρωσε το γκολ για χέρι.

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής

Λεβερκούζεν - Μάιντς 2-1 (3' Τσάκα, 68' Άντρι / 7' Κορ)
Ουνιόν - Χαϊντενχάιμ 2-2 (43' Γκόζενς, 45+2' Σέφερ / 3' Ντόβενταν, 71' Μπέστε)
Γκλάντμπαχ - Μπόχουμ 5-2 (28' Ενγκουμού, 35' Βάιγκλ, 72' Ρέιτζ, 78' Σιμπάτσο, Ονοράτ 90+6' / 75' Χόφμαν, 87' Σλότερμπεκ)
Βέρντερ - Ντάρμστατ 1-1 (8' Ζίμερμαν / 33' Γιούστβαν)
Στουτγκάρδη - Κολωνία 1-1 (53' Μιλότ / 62' Μαρτέλ)
24/02 19:30 Μπάγερν - Λειψία
25/02 16:30 Άιντραχτ - Βόλφσμπουργκ
25/02 18:30 Ντόρτμουντ - Χοφενχάιμ
25/02 20:30 Άουγκσμπουργκ - Φράιμπουργκ