Η αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης στην Αλμερία έκλεισε το πρόγραμμα του Σαββάτου (24/2) στη La Liga με την ουραγό της βαθμολογίας όχι απλά να μπλοκάρει τους "Ροχιμπλάνκος" αλλά να φλερτάρει και με τη νίκη χάνοντας τεράστια ευκαιρία στο τέλος με τον Όμπλακ να κάνει σωτήρια επέμβαση. Νωρίτερα οι παίκτες του Σιμεόνε είχαν προηγηθεί δύο φορές (Κορέα 2', Ντε Πολ 57') όμως αμφότερες ισοφαρίστηκαν από τον 19χρονο Λούκα Ρομέρο (27', 64'). Νωρίτερα η Μπαρτσελόνα είχε επιβληθεί της Χετάφε ενώ Αλαβές και Μαγιόρκα ήρθαν ισόπαλες με 1-1.

Ο Κυριακόπουλος κέρδισε τους Μανωλά και Πασαλίδη στην Serie A 

Στην Serie A το πρόγραμμα περιείχε κυρίως μάχες για την ουρά της βαθμολογίας με την αναμέτρηση της Σαλερνιτάνα με την Μόντζα να κεντρίζει το ελληνικό ενδιαφέρον λόγω της συμμετοχής των Μανωλά, Πασαλίδη (και του Κύπριου, Κάστανου) από τη μία (αγωνίστηκαν βασικοί) και του Κυριακόπουλου από την άλλη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czdjlr0kb2pl)

Εν τέλει η ομάδα του Πατρινού αριστερού μπακ πήρε τη νίκη με 2-0 και συνεχίζει στη μέση της βαθμολογίας ενώ από την άλλη τραυματίας αποχώρησε ο Κώστας Μανωλάς.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czdg3bkmxxsp)

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Τζένοα φαίνεται να ξεμπλέκει από τις συζητήσεις περί παραμονής ενώ η Έμπολι πήρε χρυσό διπλό στην έδρα της Σασουόλο με γκολ στο 90+4!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czdnga8lib09)