Ο ΠΑΣ Γιάννινα αν και φαινόταν πως είχε "καθαρίσει" το ματς από το πρώτο ημίχρονο που προηγήθηκε με 2-0, είδε το προβάδισμα του να "γκρεμίζεται" από τον ΟΦΗ που πέρασε στην... αντεπίθεση και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπάκιτς που σκόραρε δις πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) για την 24η αγωνιστική της Super League, στερώντας στους Ηπειρώτες που δίνουν τη δική τους... μάχη να παραμείνουν στην κατηγορία, τους τρεις βαθμούς.



Μονόλογος του ΠΑΣ Γιάννενα που "καθάρισε" με δυο γκολ στο πρώτο μέρος

ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο στα πρώτα λεπτά ενώ η πρώτη στιγμή του παιχνιδιού ήρθε στο 7ο λεπτό από τους Κρητικούς. Ο Τοράλ με εξαιρετική μπαλιά βρήκε τον Μπάκου ο οποίος βγήκε απέναντι στον Σούλη όμως το πλασέ που επιχείρησε ήταν άστοχο με αποτέλεσμα να περάσει η φάση ανεκμετάλλευτη. Δυο λεπτά αργότερα (9'), ήταν η ώρα των φιλοξενούμενων όχι απλά να απαντήσουν στην ευκαιρία αλλά και να ανοίξουν λογαριασμό στο ματς με τον Ροσέρο ο οποίος έπειτα από ωραίο γύρισμα του Ριένστρα στην περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.

Με την αυτοπεποίθεση στα... ουράνια μετά την επίτευξη του πρώτου τέρματος, οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα αστον αγωνιστικό χώρο και "χτύπησαν" ξανά στο 20ο λεπτό με τον... συνήθη ύποπτο Πέδρο Κόντε ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά έπειτα από υπέροχη σέντρα του Ροσέρο, δίνοντας στην ομάδα του ισχυρό προβάδισμα. Στο 29ο λεπτό οι Γιαννιώτες είχαν ευκαιρία με κεφαλιά του Ριένστρα την οποία μπλόκαρε ο Μπάουμαν ωστόσο στο 39ο λεπτό ήταν η ώρα των Κρητικών να απειλήσουν οι οποίοι μετά το... σοκ των δυο γκολ επιχείρησαν να περάσουν στην... αντεπίθεση. Ο Ισέκα "έπιασε" σουτ με το αριστερό το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο Σούλης που κράτησε το μηδέν για την ομάδα του η οποία πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 2-0.


Απόλυτη ανατροπή από τον ΟΦΗ που έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός ήταν σε πιο χαμηλό τέμπο ενώ οι δυο ομάδες φαινόντουσαν "μπλοκαρισμένες" επιθετικά και δεν πατούσαν με αξιώσεις η μία την περιοχή της άλλης. Ο ΠΑΣ είχε τα ηνία ωστόσο κόντρα στη ροή του αγώνα ο ΟΦΗ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα μειώνοντας σε 2-1 στην πρώτη τους καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μπάκιτς με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Σούλη ενώ έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Όσο κυλούσαν τα λεπτα, τόσο πίεζε ο ΟΦΗ τα καρέ του ΠΑΣ Γιάννινα με στόχο να βρει το γκολ της ισοφάρισης και να... γλιτώσει την ήττα. Στο 82ο λεπτό, οι Κρητικοί που είχαν πάρει τα ηνία του παιχνιδιού, κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Μπάλαν. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπάκιτς ο οποίος ευστόχησε από τα 11 βήματα και ισοφάρισε σε 2-2, "γρεμίζοντας" το προβάδισμα των γηπεδούχων. Στα εναπομείναντα λεπτά οι δυο ομάδες τα... έδωσαν όλα ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία στο 90ο λεπτό με σουτ του Λεάο που πέρασε άουτ. Όσο και αν προσπάθησαν ΠΑΣ και ΟΦΗ να βρουν το νικητήριο γκολ, κανένας από τους δυο δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα το 2-2 να παραμείνει μέχρι τέλους και οι δυο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σούλης, Κιάκος, Παντελάκης, Μπακαδήμας, Κιάκος, Τζίνο, Λιάσος (87΄ Λεό), Ριένστρα (78΄Καραχάλιος), Ροσέρο (87΄Ντεμίρ), Τούτου, Κόντε (78΄Μπάλαν).

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάουμαν, Μαρινάκης (46΄Λουκάο), Βούρος, Λαμπρόπουλος, Τοράρινσον, Μπάκιτς, Γκαγιέγος (63΄Μεγιάδο), Μπάκου, Ριέρα (46΄Φελίπε), Τοράλ (69΄Νέιρα), Ισέκα (63΄Μοσκέρα).