Ενώ όλα έδειχναν πως η Νάπολι θα επέστρεφε στις νίκες, η Κάλιαρι του Κλαούντιο Ρανιέρι βρήκε γκολ ισοφάρισης στο 90+6' και πήρε σημαντικότατο για εκείνην βαθμό όσον αφορά τη μάχη της παραμονής στη Serie A. Από την άλλη η τρέχουσα πρωταθλήτρια Ιταλίας βλέπει το σενάριο να μείνει εκτός Ευρώπης την ερχόμενη σεζόν να γίνεται όλο και πιο πιθανό καθώς πλέον βρίσκεται στην 9η θέση με τις Τορίνο και Μόντσα να έρχονται φορτσάτες από πίσω της.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czea240ougu9)

Ο Όσιμεν έδωσε προβάδισμα στους "Παρτενοπέι" στο 65', κάτι που φαινόταν να κρίνει το παιχνίδι. Λομπότκα και Πολιτάνο έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά για να καθαρίσουν το ματς και αφού δεν το έκαναν, ο άτυπος "νόμος του ποδοσφαίρου" ίσχυσε και πάλι και η Κάλιαρι τιμώρησε την αστοχία των φιλοξενούμενων. Έπειτα από μια βαθιά μπαλιά απελπισίας, ο Ζεσούς έχασε τον Λουβούμπο ο οποίος γύρισε ανενόχλητος και εκτέλεσε τον Μερέτ κάνοντας το 1-1 και φέρνοντας... πανζουρλισμό στις κερκίδες.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czeabhbdrvy1)

Στην Bundesliga οι ομάδες της... ισοπαλίας στα τελευταία παιχνίδια, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Βόλφσμπουργκ, προσέφεραν ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό παιχνίδι το οποίο έληξε... ισόπαλο! Καμία από τις δύο δεν είναι ευχαριστημένη καθώς οι μεν γηπεδούχοι βλέπουν την πεντάδα να ξεφεύγει ενώ οι δε μένουν σχετικά κοντά στην 16η Κολωνία. 

Μόλις στο 2' βρήκαν προβάδισμα οι φιλοξενούμενοι με τον Λακρουά να σκοράρει με κεφαλιά σε φάση... διαρκείας (ξεκίνησε από δοκάρι του Άρνολντ) με τον Μαξ να απαντά στο 14' σε φάση την οποία ξεκίνησε ο ίδιος πίσω από το κέντρο και τελείωσε με τελείωμα μέσα από την περιοχή (φέρει ευθύνη ο Κάστελς). Το 1-2 έγινε στο 36' από τον Μπέερενς μετά από όμορφη σέντρα του Μέλε με το εξωτερικό. Στο δεύτερο μέρος οι "Αετοί" πίεσαν παραπάνω και εν τέλει δικαιώθηκαν με τον Μαρμούς να ισοφαρίζει στο 90+2! Λίγο έλειψε να γίνει και η ολική ανατροπή όμως Λακρουά και Καστέλς κράτησαν το 2-2.