Η Φροζινόνε λίγο έλειψε να υποχρεώσει τη Γιουβέντους σε μεγάλο... κάζο ομως η "Γηραιά Κυρία" λυτρώθηκε στπ 90+4' από το "χρυσό" γκολ του Ρουγκάνι ο οποίος έσωσε την... παρτίδα στο 90+4' με τρομερό buzzer beater και οδήγησε την ομάδα του σε δύσκολη νίκη με 3-2 για την 26η αγωνιστική της Serie A. Οι "μπιανκονέρι" που βρίσκονται στην δεύτερη θέση, ανέβηκαν στους 55 βαθμούς ενώ βρίσκονται στο -6 από την πρωτοπόρο Ίντερ που έχει δυο παιχνίδια λιγότερα. Μεγάλη εμφάνιση από τον Βλάχοβιτς που σκόραρε δις.

Ημίχρονο "φωτιά" για Γιουβέντους και Φροζινόνε

Ιδανικά ξεκίνησε το ματς η Γιουβέντους που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με το... καλημέρα και πήρε το προβάδισμα μόλις στο 3ο λεπτό με τον Βλάχοβιτς ο οποίος έπειτα από ωραία μπαλιά του ΜακΚένι έκανε το 1-0 με σουτ, φτάνοντας το 14ο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα της Serie A. Η Φροζινόνε αφού ξεπέρασε το... σοκ, πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 14ο λεπτό έφερε στα ίσα το ματς ισοφαρίζοντας σε 1-1. Ο Ζορτέα έβγαλε μπαλιά ακριβείας στον Σεντίρα ο οποίος με τη σειρά του έστειλε με καρφωτή κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα και έφερε το παιχνίδι σε απόλυτη ισορροπία.

Ο αγώνας είχε αρκετά καλό ρυθμό ενώ οι δυο ομάδες απειλούσαν κυρίως με σουτ, με την πίεση των φιλοξενούμενων να αποφέρει καρπούς στο 27ο λεπτό όταν και έκαναν την απόλυτη ανατροπή και έφεραν... τούμπα το ματς. Ο Μπρεσανίνι με ωραία ατομική ενέργεια εξαπέλυσε φοβερό σουτ με το αριστερό μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Σέζνι και έδωσε στην ομάδα του το προβάδισμα με 2-1.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cze6z6xyupc9)
Με τον... συνήθη ύποπτο που ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις, Βλάχοβιτς, η Γιουβέντους πέρασε ξανά στην... αντεπίθεση και με "δημιουργό" ξανά τον Μακένι ο Σέρβος στράικερ με δυνατό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Τσεροφολίνι και ισοφάρισε σε 2-2 στο 32ο λεπτό όπου ήταν και το σκορ του πρώτου εντυπωσιακού ημιχρόνου όπου οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να δουν τη μπάλα να καταλήγει αρκετές φορές στα δίχυα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cze6z6y7d149)

Με φοβερό buzzer-beater του Ρουγκάνι η Γιουβέντους πήρε τη νίκη

Στο δεύτερο μέρος, η Γιουβέντους μπήκε αποφασισμένη να επιβάλλει τον ρυθμό της και να βρει το γκολ ποπυ θα της δώσει ξανά το προβάδισμα,απείλησε με σουτ των Βλάχοτις (51') και Καμπιάζο (61') ενώ όσο κυλούσαν τα λεπτά πίεζε όλο και πιο ασφυκτικά τα καρέ της Φροζινόνε που "πάλευε" με... νύχια και με δόντια να κρατήσει τους γηπεδούχους μακριά από το γκολ.

Στο 80ο λεπτό, η "Γηραιά Κυρία" είχε καλή στιγμή με σουτ του Λοκατέλι ενώ με... κύριο εκφραστή της επίθεσης, τον Βλάχοβιτς προσπαθούσε να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων. Η Γιουβέντους που δεν παράτησε σε κανένα σημείο του δευτέρου ημιχρόνου το ματς, δικαιώθηκε στο τελευταίο λεπτό πριν από το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή με buzzer-beater του Ρουγκάνι ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από κεφαλιά του Βλάχοβιτς και έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του (3-2) στο 90+4', μέσα σε... πανζουρλισμό.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cze73ql4xkc9)
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Γκάτι, Μπρέμερ, Ρουγκάνι, Καμπιάσο, ΜακΚένι, Λοκατέλι, Ραμπιό (29' Αλκαράς), Κόστιτς (62' Γουεά), Βλάχοβιτς, Κιέζα (62' Γιλντίζ).

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ: Τσεροφολίνι, Λιρόλα, Ρομανιόλι, Οκόλι, Τζορτέα, Μπρεσανίνι, Ματσιτέλι, Χαρουΐ (73' Μπαρενετσέα), Βαλέρι, Σουλέ, Κεντίρα (73' Ζόρζε).