Λίγες ημέρες μετά τη σύγκρουση του Μπάμπα με τον Βαγιαννίδη στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, άλλο ένα παρόμοιο σκηνικό συνέβη στη Γαλλία. Στον αγώνα ανάμεσα στην Μπορντό και την Γκινγκάμπ ο παίκτης των Γιρονδίνων τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι μετά από σύγκρουση και έπεσε σε τεχνητό κώμα.

Σε τεχνητό κώμα ο επιθετικός της Μπορντό Αλμπέρτ Ελίς 

Τον δυσκολότερο αγώνα της ζωής του πρέπει να κερδίσει ο Αλμπέρτ Ελίς της Μπορντό. Ο επιθετικός των γηπεδούχων στα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα του αγώνα συγκρούστηκε στον αέρα με αντίπαλο του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι

Οι πρώτες βοήθειες έσπευσαν αμέσως να βοηθήσουν την κατάσταση με τον Ελίς να έχει τις αισθήσεις του μέχρι εκείνη τη στιγμή. Λίγη ώρα αργότερα όμως σύμφωνα με την "L' Equipe" ο ποδοσφαιριστής έπεσε σε τεχνητό κώμα όσο πήγαινε προς το νοσοκομείο.

Alberth elis collapsed video | Elis rushed to hospital after head injury


Έκανε χειρουργείο ο Ελίς της Μπορντό σε νοσοκομείο στη Γαλλία

Τα γαλλικά μέσα στη Μπορντό αναφέρουν πως υπάρχει μεγάλη ανησυχία για την υγεία του ποδοσφαιριστή από την Ονδούρα, ο οποίος μεταφέρθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Παρά τον τραυματισμό πάντως του Ελίς, ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά λίγα λεπτά αργότερα. 

Νεότερες πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής των Γιρονδίνων έκανε επέμβαση και όλα πήγαν καλά. Ο παίκτης μάλιστα βρίσκεται στο δωμάτιο του νοσοκομείου μαζί με την οικογένεια του.



Για την ιστορία οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 1-0 χάρις σε γκολ του Βιπότνικ στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης, ανεβάζοντας την ομάδα του στην 13η θέση της βαθμολογίας στη Ligue 2.