Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει βαλθεί να κάνει την Ίντερ Μαϊάμι, μία νέα... Μπαρτσελόνα. Στην αρχή πήρε τον Λιονέλ Μέσι, για να ακολουθήσουν μετά οι Ζόρντι Άλμπα, Σέρχιο Μπουσκέτς και τελευταίος ο Λουίς Σουάρες. Το γκολ που πέτυχε ο Αργεντίνος μάγος κόντρα στους Λος Άντζελες Γκάλαξι, δείχνει πως βρίσκεται σε καλό δρόμο, ο Βρετανός επενδυτής.

Πήρε βαθμό που δεν άξιζε με γκολ του Μέσι η Ίντερ Μαϊάμι

Η Ίντερ Μαϊάμι πήρε σημαντικό βαθμό στην έδρα των Λος Άντζελες Γκάλαξι με 1-1 χάρις σε γκολ του Λιονέλ Μέσι λίγο πριν το τέλος του αγώνα. Η ομάδα του Τάτα Μαρτίνο ήταν πολύ χειρότερη από την αντίπαλο της αλλά κατάφερε στο φινάλε να σώσει την κατάσταση.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και κατάφεραν να βρουν το γκολ στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ντέγιαν Γιόβελιτς.


Ισοφάρισε ο Μέσι με γκολ αλά Μπαρτσελόνα για την Ίντερ Μαϊάμι

Με το παιχνίδι να μπαίνει στις καθυστερήσεις ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του αποφάσισαν έστω και αργά να παίξουν ποδόσφαιρο και να χαρίσουν στο κοινό μία απίστευτη στιγμή στον αγώνα. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ συνεργάστηκε με τον Ζόρντι Άλμπα με τους δύο ποδοσφαιριστές να ανταλλάσουν τη μπάλα, που έφτασε τελικά στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή στο σημείο του πέναλτι και με ωραία προβολή έκανε το 1-1.

Η συνεργασία αυτή γύρισε πίσω το χρόνο, θυμίζοντας στιγμές Μπαρτσελόνα και το περιβόητο τίκι-τάκα που έπαιζε αρχικά η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα. Οι ίδιοι πρωταγωνιστές κάποια χρόνια μετά, απλά αυτή τη φορά στο MLS με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι