Σημαντική βραδιά για τον Λιονέλ Μέσι, με τον Αργεντίνο σούπερ σταρ να αγωνίζεται κόντρα στην Νιούελς Ολντ Μπόις σ' ένα φιλικό που έγινε προς τιμήν του. Οι ιθύνοντες της ομάδας τον τίμησαν για την προσφορά του στην ομάδα στο τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας της Ίντερ Μαϊάμι.

Φιλικό προς τιμήν του Λιονέλ Μέσι από τη Νιούελς Ολντ Μπόις

Ένα φιλικό που περίμενε πολλά χρόνια διεξήχθη τελικά προς τιμήν του Λιονέλ Μέσι με την Νιούελς Ολντ Μπόις να αναμετράται με την Ίντερ Μαϊάμι. Όπως αναμενόταν ο Αργεντίνος ήταν το κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου

Κάθε παίκτης της Νιούελς μάλιστα, έψαχνε να βρει μία ευκαιρία για να φωτογραφηθεί μαζί του. Ποιος άλλωστε δεν θα ήθελε μία στιγμή με τον "Λίο" στη ζωή του... 


Οι άνθρωποι της Νιούελς τίμησαν τον Λιονέλ Μέσι για την προσφορά του, με το αντάμωμα με τους Τάτα Μαρτίνο και Μάξι Ροντρίγκες να είναι από τις πιο σημαντικές στιγμές της βραδιάς.


Έκανε τα μαγικά του αλλά δεν σκόραρε τελικά ο Λιονέλ Μέσι

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος του παιχνιδιού, ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα έκανε τα... μαγικά του σε αρκετές περιπτώσεις αλλά δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο 36χρονος "ζάλισε" αρκετές φορές τους αντιπάλους του με τις κινήσεις του αλλά τα τελειώματα του δεν ήταν τα κατάλληλα.



Η Ίντερ Μαϊάμι τελείωσε τα φιλικά της παιχνίδια και περιμένει την πρεμιέρα του MLS κόντρα στη Ρεάλ Σόλτ Λέικ την προσεχή Τετάρτη (21/02). Από τη πλευρά της η Νιούελς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Δευτέρα (19/02) την Εστουδιάντες ντε Λα Πλάτα.

Inter Miami vs. Newell's Old Boys | Highlights | ESPN FC