Ο έρωτας ανάμεσα στη Νικόλ Ελευθεριάδου και τον Σάσα Βεζένκοφ καλά κρατεί με την κορυφαία Ελληνίδα πολίστρια να ταξιδεύει στο Σακραμέντο για να περάσει πολύτιμο χρόνο με τον αγαπημένο της. Μοιράστηκε μάλιστα ένα βίντεο στα social media που έδειξε μερικές από τις προσωπικές τους στιγμές μέσα στο 24ωρο.

Ταξίδεψε στο Σακραμέντο για τον Βεζένκοφ η Ελευθεριάδου

Η Νικόλ Ελευθεριάδου, λίγες ημέρες μετά τις συνεχόμενες επιτυχίες της μαζί με την Εθνική πόλο γυναικών σε Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αποφάσισε να πάρει το αεροπλάνο και να ταξιδέψει για άλλες πολιτείες. Η Ελληνίδα πολίστρια "εξαργύρωσε" την πρόκριση της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με το ταξίδι της στο Σακραμέντο.

Ο λόγος που βρέθηκε στις ΗΠΑ δεν ήταν άλλος από τον Σάσα Βεζένκοφ, με τον οποίο διατηρεί σχέση τα τελευταία χρόνια. Ο φόργουορντ των Κινγκς το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι τραυματίας οπότε βρήκε λίγο παραπάνω χρόνο για να περάσει με την αγαπημένη του.

"Ξετρέλανε" με τα γεμιστά της τον Σάσα Βεζένκοφ η Νικόλ Ελευθεριάδου

Η Ελευθεριάδου λοιπόν πήγε στο Σακραμέντο για να επανενωθεί με τον σύντροφο της και φρόντισε μέσω των social media να μοιραστεί μερικές από τις στιγμές που πέρασε μαζί το ευτυχισμένο ζευγάρι.

Το βίντεο που δημοσίευσε είχε απ' όλα καθώς ήταν γεμάτο από μπάσκετ, όμορφα τοπία, τρυφερές στιγμές μεταξύ τους αλλά και φαγητό, με την 26χρονη να δείχνει τα "κρυφά" ταλέντα της στον Σάσα Βεζένκοφ. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δείχνει να απολαμβάνει τα γεμιστά που του έφτιαξε η αγαπημένη του που ήθελε να του θυμίσει λίγο πως είναι η ελληνική κουζίνα, που σίγουρα είχε λείψει στον σύντροφο της.