Το πρόγραμμα της ημέρας στο NBA μπορεί να ήταν "φτωχό" σε ποσότητα αλλά "γεμάτο" σε ποιότητα καθώς οι αναμετρήσεις κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε. Ξεχώρισε το μεγάλο "διπλό" των Μαϊάμι Χιτ στην έδρα του Σακραμέντο αλλά και η δραματική νίκη των Νικς κόντρα στους Πίστονς.

Σπουδαίο "διπλό" για τους Χιτ στην έδρα των Κινγκς στο ντέρμπι του NBA

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχαν οι Μαϊάμι Χιτ κόντρα στους Σακραμέντο Κινγκς με 110-121. Οι "φλόγες" - που αγωνίστηκαν χωρίς τους Τζίμι Μπάτλερ και Τάιλερ Χίρροου - έκαναν ένα φανταστικό τρίτο δωδεκάπτο παίρνοντας διαφορά 20 πόντων μετά από 17-2 στα τελευταία τέσσερα λεπτά.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Μπαμ Αντεμπάγιο που έκανε double double με 28 πόντους και 10 ριμπάουντ. Από τους "βασιλιάδες", πρώτος σκόρερ ήταν ο Κίγκαν Μάρεϊ με 28 πόντους με 6/7 τρίποντα, ενώ ο Ντομάντας Σαμπόνις έκανε ακόμη ένα triple double με 14 πόντους, 14 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

Miami Heat vs Sacramento Kings Full Game Highlights | Feb 26 | 2024 NBA Season

Με πρωταγωνιστή τον Τζος Χαρτ επέστρεψαν στις νίκες στο NBA οι Νικς

Φοβερό φινάλε υπήρξε στην αναμέτρηση των Νικς κόντρα στους Ντιτρόιτ Πίστονς με τη Νέα Υόρκη να επικρατεί στην έδρα της με 113-111. "Ήρωας" για τους γηπεδούχους ήταν ο Τζος Χαρτ, καθώς πέτυχε ένα πολύ δύσκολο καλάθι και φάουλ τρία δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Τζέιλεν Μπράνσον πετυχαίνοντας 35 πόντους και μοιράζοντας 12 ασίστ. Από τους φιλοξενούμενους - που συνεχίζουν και "βολοδέρνουν" στη τελευταία θέση της Ανατολής - ξεχώρισε ο Κέιντ Κάνιγχαμ με 32 πόντους και 8 ασίστ.

🚨 THRILLING FINISH! 🚨 Pistons-Knicks ends in a FRENZY for the ball | NBA on ESPN

Σημαντικό βήμα για τα play in του NBA έκαναν οι Τορόντο Ράπτορς

Σπουδαίο "διπλό" στην προσπάθεια τους να προλάβουν τα play - in του NBA πέτυχαν οι Τορόντο Ράπτορς στην έδρα των Ιντιάνα Πέισερς με 122-130. Εξαιρετική εμφάνιση για τους νικητές έκανε ο Σκότι Μπαρνς με τον Αμερικάνο φόργουορντ να πετυχαίνει triple double με 21 πόντους, 12 ριμπάουντ και 12 ασίστ.

Από τους γηπεδούχους, πρώτος σκόρερ με 34 πόντους ήταν ο Μπένεντικτ Μάθουριν ενώ μάζεψε και 9 ριμπάουντ, με τον Ταϊρίς Χαλιμπέρτον από τη πλευρά του να βρίσκεται πολύ μακριά από τα στάνταρ του ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 9 πόντους και 7 ασίστ.

Toronto Raptors vs Indiana Pacers Full Game Highlights | Feb 26 | 2024 NBA Season

Πάρτι των Νετς με... καλεσμένους τους Γκρίζλις στο Μέμφις

Επιστροφή στις νίκες μετά από τέσσερις σερί ηττες για τους Μπρούκλιν Νετς με επιβλητική εμφάνιση κόντρα στους Γκρίζλις μέσα στο Μέμφις με 86-111. Πρώτος σκόρερ για τους φιλοξενούμενους με 18 πόντους ήταν ο Ντένις Σρέντερ που πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση με τη φανέλα των Νετς.

Από τους γηπεδούχους, που συνεχίζουν να παίζουν με απουσίες έχοντας παρατήσει τη προσπάθεια τους για play in, "πάλεψε" ο Λαμάρ Στίβενς με 17 πόντους.

Brooklyn Nets vs Memphis Grizzlies Full Game Highlights | Feb 26 | 2024 NBA Season


Αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA:

Πέισερς - Ράπτορς 122-130
Νικς - Πίστονς 113-111
Γκρίζλις - Νετς 86-111
Κινγκς - Χιτ 110-121