Ο Παναθηναϊκός μετρά... αντίστροφα για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο της 27η αγωνιστικής της Euroleague, με τα... προβλήματα για τους πράσινους να έχουν ξεκινήσει από νωρίς αφού ο Εργκίν Αταμάν δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Λούκα Βιλντόσα ενώ η απεργία των ΜΜΕ της Τετάρτης (28/02) είχε ως αποτέλεσμα να "πετάξει" μια μέρα νωρίτερα η αποστολή του "τριφυλλιού" και τους διεθνείς παίκτες να ταξιδεύουν απευθείας για Μαδρίτη χωρίς να γυρίσουν Αθήνα.

Η απεργία των ΜΜΕ την Τετάρτη έκανε άνω... κάτω το ταξίδι του Παναθηναϊκού για Μαδρίτη

Μετ' εμποδίων θα πραγματοποιηθεί το ταξίδι του Παναθηναϊκού για το εκτός έδρας ματς με τη Ρεάλ για την 27η αγωνιστική της Euroleague καθώς η "πράσινη" αποστολή "πέταξε" μια μέρα νωρίτερα λόγω της απεργίας που κύρηξαν τα ΜΜΜ την Τετάρτη (28/02). Μάλιστα, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μεταβούν οι διεθνείς παίκτες απευθείας στη Μαδρίτη χωρίς να γυρίσουν Αθήνα.

Ενδεικτικό είναι ότι μόλις έξι παίκτες αναχώρησαν με την αποστολή από Αθήνα και συγκεκριμένα οι Σλούκας, Γκραντ, Γκριγκόνις, Παπαπέτρου και Μήτογλου. Στον αντίποδα, οι Μωραΐτης, Καλαϊτζάκης, Αντετοκούνμπο και Μαντζούκας από την Εθνική ομάδα μπάσκετ, ο Λεσόρ από αυτή της Γαλλίας, ο Ερνανγκόμεθ από την εθνική Ισπανίας και ο Μπαλτσερόφσκι από από την εθνική Πολωνίας, θα μεταβούν απευθείας στη Μαδρίτη για να συναντήσουν την αποστολή της ομάδας τους. Το ίδιο θα συ,βεί και με τον Εργκίν Αταμάν και τον συνεργάτη του, Τσενκ Γιλντιρίμ οι οποίοι είχαν υποχρεώσεις με την εθνική Τουρκίας και ήταν εκτός Ελλάδας.


Νοκ άουτ με Ρεάλ Μαδρίτης ο Λούκα Βιλντόσα

Τις υπηρεσίες του Λούκα Βιλντόσα θα στερηθεί ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς ο Αργεντινός εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, με τον ίδιο να παραμένει στην Αθήνα προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία.

Από κει και πέρα, ο Κώστας Αντετοκούνμπο που αποκόμισε κάκωση επιγονατιδικού συνδέσμου στο ματς της Εθνικής ομάδας μπάσκετ με την Ολλανδία στη Χάγη, θα υποβληθεί σε εξετάσεις ενώ η συμμετοχή του κόντρα στη "Βασίλισσα" θεωρείται εξαιρετική αμφίβολη.