Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δισταύρωσαν τα ξίφη τους στον μεγάλο τελικό Κυπέλλου Ελλάδος στα "Δυο Αοράκια" υπό το βλέμμα χιλιάδων φιλάθλων, με τους Πειραιώτες να... χαμογελούν στο τέλος και να πανηγυρίζουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς κατακτώντας το 12ο Κύπελλο τους μετά τη νίκη τους με 69-58 επί του "τριφυλλιου". Φυσικά, οι πανηγυρισμοί από τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν έντονοι ενώ η χαρά στα πρόσωπα των "ερυθρόλευκων" ήταν αποτυπωμένη καθ' όλη την διάρκεια της απονομής του τροπαίου.

Η εντυπωσιακή παρακάμερα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό

Το φινάλε του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, βρήκε τους "ερυθρόλευκους" θριαμβευτές και Κυπελλούχος Ελλάδος για 12η φορά στην ιστορία τους. Η ΕΟΚ έδωσε στο... φως της δημοσιότητας την φοβερή παρακάμερα που δημιούργησε η οποία έχει κινηματογραφικά πλάνα και αποτυπώνει καρέ καρέ τα όσα διαδραματίστηκαν στην μεγάλη "μάχη" των "δυο αιωνίων".

Η παρακάμερα του τελικού | ΟΠΑΠ Final 8
Από την παρουσίαση των ομάδων, στιγμιότυπα από το παιχνίδι, αντιδράσεις στους πάγκους, στιγμές από τους έξαλλους πανηγυρισμούς των αποδυτηρίων μέχρι και την απονομή του τροπαίου όπου πανηγυρίστηκε έντονα σε "ερυθρόλευκα" χέρια.