Ο Λούκα Μόντριτς υπηρετεί τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης από τη σεζόν 2011/12 ενώ το συμβόλαιο του με τη "Βασίλισσα" ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Το μέλλον του Κροάτη μέσου μοιάζει αβέβαιο, ο ίδιος έχει ήδη δεχτεί προτάσεις από Σαουδική Αραβία όμως η ομάδα που φέρεται πως κάνει γερό... μπάσιμο για την απόκτηση του είναι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League, Ντινάμο Ζάγκρεμπ από την οποία και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Ντινάμο Ζάγκρεμπ τα δίνει... όλα για την επιστροφή του Μόντριτς

Ο Λούκα Μόντριτς αποτελεί διακαή... πόθο της Ντινάμο Ζάγκρεμπ η οποία "παλεύει" να κάνει ξανά δικό της τον Κροάτη μέσο του οποίου το συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα επικαλείται η εφημερίδα του Ζάγκρεμπ, "24 Sata", η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League έχει έρθει ήδη σε επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή και προσπαθεί να τον πείσει να πει το... ναι για να κλείσει την καριέρα του εκεί από όπου την ξεκίνησε.


Ο Μόντριτς ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από τις ακαδημίες της Ντινάμο Ζάγκρεμπ όπου και κατέγραψε 77 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα του συλλόγου με απολογισμό 24 γκολ και 21 ασίστ. Στη συνέχεια, μεταπήδησε στο Λονδίνο για λογαριασμό της Τότεναμ τη φανέλα της οποίας φορούσε για τέσσερα χρόνια, για να ακολουθήσει στη συνέχεια η Ρεάλ Μαδρίτης με την οποία και έκανε πράγματα και... θαύματα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-csosv3e3r3ax)
Με τη φανέλα της "Βασίλισσας", κατέκτησε πέντε Champions League, πέντε τίτλους παγκοσμίου συλλόγων, τέσσερα ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, τέσσερα Σούπερ Καπ Ισπανίας, τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα. Συνολικά, κατέγραψε 517 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις σκοράροντας 39 γκολ και μοιράζοντας 83 ασίστ.