Μπορεί τα δημοσιεύματα για το μέλλον του να... δίνουν και να παίρνουν, όμως ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την απόφασή του να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, διατηρεί εξαιρετική σχέση με τον Γάλλο σούπερ σταρ και μάλιστα είχε παίξει σημαντικό ρόλο ώστε ο Εμπαπέ να μείνει κάτοικος Παρισιού δύο χρόνια νωρίτερα, όταν και ξαναϋπήρξε το δίλημμα Παρί ή Ρεάλ. 

Κανείς δεν ξέρει αν η πρόσκληση του Μακρόν στον Εμπαπέ σε επίσημο δείπνο στα Ηλύσια Πεδία με τον Εμίρη του Κατάρ, Χαμάντ Αλ-Θανί αλλά και τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, είναι προκειμένου να βολιδοσκοπηθούν οι προθέσεις του Κιλιάν Εμπαπέ ή αν πρόκειται για κάτι άλλο.

Πάντως όσο δεν υπάρχει κάποια επίσημη εξέλιξη από τον ίδιο τον Κιλιάν Εμπαπέ, τότε τα σενάρια δεν θα σταματήσουν. Λογικό, μιας και μιλάμε για ένα από τα κορυφαία ταλέντα του πλανήτη και έναν από τους λίγους που μπορούν να μπουν στην κουβέντα για τη νέα εποχή του ποδοσφαίρου μετά την κυριαρχία των Μέσι και Ρονάλντο.