Ο Λιονέλ Μέσι πέρα από το γεγονός ότι γράφει... ιστορία με τα επιτεύγματα του εντός γηπέδων που "ζαλίζει" τους αντιπάλους του με τον μαγικό τρόπο που έχει να χειρίζεται τη μπάλα και να προσφέρει "μαγικά" highlights, ο Αργεντινός σούπερ σταρ γράφει ιστορία και στα social media αφού έγινε ο δεύτερος άνθρωπος στον κόσμο που έφτασε τους 500.000.000 ακόλουθους στο Instagram. Κάπου εκεί όμως καραδωκεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο που παραμένει "Βασιλιάς" των social media.

Έφτασε τους 500 εκατ. ακόλουθους στο Instagram ο Μέσι - Πόσους έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο

H μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι και η άφιξη του στο πρωτάθλημα του MLS φέρεται πως... εκτόξευσε κατακόρυφα την παρουσία του στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram αφού ο Αργεντινός σούπερ σταρ λίγες ώρες πριν την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στους Λος Άντζελες Γκάλαξι διαπιστώθηκε ότι έφτασε τους 500.0000.000 ακολουθους στο Instagram δείχνοντας την μεγάλη επιρροή που έχει σε κοινωνικό επίπεδο πέρα από το ποδοσφαιρικό.

messi-insta


Aυτός όμως που έχει την... πρωτιά και βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας με τους περισσότερες ακόλουθους είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίο νικάει κατά... κράτος τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή με την Αργεντινή αφού τον ακολουθούν 622.000.000 άτομα με αποτέλεσμα να παραμένει "Βασιλιάς" στην μεταξύ τους... άτυπη "μονομαχία" στα social media.