Σε κωμωδία για... γρουσούζη προσιδιάζει το πάθημα του Πέδρο Σίλβα Τορεχόν μέσα σε σκάρτες 72 ώρες. Ο αριστερός μπακ του Παναιτωλικού έπαθε μεγάλη γκέλα στα παιχνίδια της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό για τη Super League, με αποτέλεσμα να μην είναι υπερβολή η αναζήτηση της... ίδιας της ύπαρξής του, όπως και η απορία για τις αμαρτίες που πληρώνει. 

Super League: Απόκλιση... 13 δευτερολέπτων

Ο Τορεχόν ήταν εκεί προκειμένου να καλύψει και τη μεταβίβαση του Σάστρε την Κυριακή, απέναντι στον ΠΑΟΚ, και εκείνη του Ζέλσον Μαρτίνς την Τετάρτη, κόντρα στον Ολυμπιακό. Επρόκειτο για το 72ο λεπτό των δύο παιχνιδιών στο Αγρίνιο, με την μπάλα να μεταφέρεται από την αριστερή πλευρά των επιτιθέμενων στη δεξιά. Και στις δύο περιπτώσεις, ο Παναιτωλικός προηγείτο 1-0. Πρόκειται για χρονική απόκλιση 13 δευτερολέπτων, ίσα ίσα για να μην αγριεύει η σύμπτωση. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czgv7mk7zjq1)

Στην πρώτη, η επαφή είναι αρκετή για να αλλάξει ανεπαίσθητα την πορεία της μπάλας, σε συρτή πάσα, και να ξεγελάσει τον Τσάβες, ο οποίος είχε βγει για σέντρα. Τόσο δυσανάλογα (με το τι ήταν) καταλυτική έδειχνε, που η Super League χρέωσε το γκολ στον Σάστρε. 

Αυτό δεν γινόταν στην περίπτωση της πάσας του Ζέλσον, αφού στο τάκλιν του, το οποίο ήταν πανομοιότυπο με εκείνο με τον ΠΑΟΚ, η μπάλα πήρε ύψος, με αποτέλεσμα να χρεωθεί το αυτογκόλ. Μόλις είδε πού κατέληξε η μπάλα, ο Τορεχόν γύρισε σαν να έπαιζε ρόλο σε ταινία του Τζεφιρέλι για τη Μεγάλη Εβδομάδα και οικτίρε μπρούμυτα τον εαυτό του, για μια επανάληψη που περιέκλειε το τραγικό στοιχείο.